Het ondernemers verbond
Image default
Auto

Garage Schalkwijk

Ik ben op zoek naar een garage Schalkwijk. Ik ben namelijk woonachtig in Schalkwijk en ben op zoek naar een autobedrijf bij mij in de buurt omdat ik een stel nieuwe banden nodig heb. Ik heb nieuwe banden nodig omdat die van mij nu helemaal versleten zijn en ik het een beetje zat word dat mijn auto soms een beetje aan het wegglijden is. Vandaar dat ik een nieuw stel banden nodig heb met een flink profiel waardoor ik de komende tijd weer even vooruit kan. Ik heb een Peugeot 107 dus ik heb geen grote banden nodig. Natuurlijk moeten ze wel vergelijkbaar zijn met de banden die ik nu heb maar dan wel met profiel.

Googelen op garage Schalkwijk

Ik ben gaan Googelen op garage Schalkwijk en kwam eigenlijk al vrij snel op het enige bedrij dat in de buurt zat, namelijk AD autobedrijf Van Alfen. Zij hebben een paar occasions staan en hier en daar doen zij aan verhuur en APK. Maar ook doet AD autobedrijf Van Alfen aan bandenservice en dat is precies hetgene wat ik nodig had. Ik heb contact gezocht met het bedrijf en ze wilden mij graag helpen en nodigde mij uit in hun garage. Ik heb daar een een hele grote muur gezien met allemaal verschillende soorten banden en ik mocht kiezen welke ik wilde. Ik heb gekozen voor (bijna) exact dezelfde banden als die ik nu heb maar dan natuurlijk met veel meer profiel. Het bedrijf is niet echt groot maar de mensen die er rondlopen zijn echte vakmannen.

AD autobedrijf Van Alfen

AD autobedrijf Van Alfen heeft mij prima geholpen met het uitzoeken van nieuwe banden en ik ben ook zeer blij met de service. Ook heeft het bedrijf voor mij de banden onder de auto gelegd zodat ik meteen weer weg kon rijden op mijn nieuwe banden. Die kleine details doen toch allemaal mee aan een uitstekende service en daarom mijn complimenten voor AD autobedrijf Van Alfen. Mocht je dus ook een garage Schalkwijk nodig hebben, dan raad ik jou AD autobedrijf Van Alfen aan!

Bezoek de website voor meer informatie :