Het ondernemers verbond
Image default
Auto

Citroën Berlingo leasen nog voordeliger

De Citroën Berlingo staat al jaren bekend als een betrouwbare bedrijfswagen. Sinds de populariteit van het privé leasen kiezen steeds meer ondernemers ervoor hun Citroën Berlingo te leasen. De financiële voordelen, het zelf kunnen samenstellen van de extra’s en de garantie maakten de Citroën Berlingo leasen al aantrekkelijk. Met het nieuwste model van de bedrijfswagen is de Citroën Berlingo leasen nog aantrekkelijker dan ooit.

Ontspannen achter het stuur

Als je nu kiest voor het leasen van de Citroën Berlingo, dan geniet je ook van de slimme techniek die het rijden in de Berlingo nog gemakkelijker maken. Zo maakt de achteruitrijcamera die verbonden is met de 7-inch tablet achteruit inparkeren tot een geheel nieuwe ervaring. Je hebt nog meer grip op de weg met de grip control, die vijf standen kent dus je kunt het aan ieder wegdek aanpassen. En als je de Citroën Berlingo least heb je minder zorgen wat betreft aanrijdingen met de active city brake. Dit automatische remsysteem herkent mogelijk gevaarlijke situaties en geeft de informatie door aan de bestuurder en activeert desnoods ook de remmen. 

Flexibeler dan ooit

De laadruimte van de Berlingo staat al jaren bekend als flexibel. Met de meerdere deuren is de laadruimte gemakkelijk te bereiken zodat je altijd gemakkelijk bij jouw spullen kan. In de cabine is er ruimte genoeg om drie personen te vervoeren, ruimte die dankzij flexibele stoelen gemakkelijk om te bouwen is naar jouw persoonlijke voorkeur. Klap de buitenste passagiersstoel omhoog om de laadruimte met maar liefst 400 liter uit te breiden. Of klap de zitting als een bioscoopstoel tegen de rugleuning om een laadruimte in de cabine te creëren. Heb je veel papierwerk dat iedere keer mee moet, klap de middelste stoel omlaag om een bureaublad te creëren. Met de multifunctionele touchscreen tablet verandert jouw bedrijfswagen zo in een rijdend kantoor

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.bedrijfsbusleasen.nl/super-deals/citroen-berlingo-leasen