Het ondernemers verbond
Image default
Auto

Bedrijfsauto leasen met de juiste leasevorm

Een bedrijfsauto leasen is voor veel ondernemers een goede optie. Echter, de keuze om te gaan leasen is niet de enige keuze die gemaakt moet worden. Voor bedrijven zijn er namelijk meerdere leasevormen beschikbaar. Het is dan ook goed om de verschillende leasevormen eens nader te bekijken voordat je een keuze maakt. De ene leasevorm levert je als ondernemer namelijk meer voordeel op dan de andere leasevorm. Bekijk dus eerst de mogelijkheden en ga dan pas een bedrijfsauto leasen. Zo weet je zeker dan je, vooral financieel, de beste keuze maakt voor je bedrijf.

Zo voordelig mogelijk een bedrijfsauto leasen

Door de juiste leasevorm te kiezen kun je zo voordelig mogelijk een bedrijfsauto leasen. Voor verreweg de meeste ondernemingen is operational lease de meest voordelige optie. Bij deze leasevorm is het namelijk zo dat de bedrijfsauto niet op naam van de onderneming komt te staan, maar op papier eigendom blijft van de leasemaatschappij. Dit betekent dat je echt alleen betaalt voor het leasen van de bedrijfsauto en geen rekening hoeft te houden met bijvoorbeeld afschrijvingskosten. Dit betekent uiteraard ook dat de bedrijfsauto niet hoeft worden meegenomen in de balans.

Andere mogelijkheden om een bedrijfsauto te leasen

Je kunt natuurlijk ook voor een andere leasevorm kiezen als je voordelig een bedrijfsauto wilt leasen. Zo kan short lease een uitstekende optie voor jou zijn als je de bedrijfsauto eigenlijk niet voor lange tijd nodig hebt. Het komt voor dat je enkel een bedrijfsauto nodig hebt voor een bepaald project, dat slechts enkele maanden duurt. In dit geval is short lease een goede optie. Daarnaast kan je ook nog kiezen voor financial lease. Met deze specifieke leasevorm komt de auto wel op naam van jouw bedrijf te staan, en ben je dus echt eigenaar van de bedrijfsauto.

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.bedrijfsautoleasendirect.nl/