Het ondernemers verbond
Image default
Auto

Op zoek naar een auto en geen zin om teveel te betalen?

Je zoekt een auto, maar je wilt niet duurder uit zijn dan nodig. Je hebt je verdiept in prijzen, je twijfelt tussen nieuw of tweedehands… Maar heb je al aan de mogelijkheden van het leasen van een auto gedacht? Vroeger was een leaseauto automatisch een ‘wagen van de zaak’, maar tegenwoordig kun je ook privé een auto leasen.

Auto aanschaffen niet goedkoop, auto leasen mogelijk voordeliger

Het leasen van een auto in plaats van deze zelf te kopen kan, afhankelijk van je situatie, voordeliger uitpakken. En als je op zoek bent naar manieren om zoveel mogelijk te besparen, kun je overwegen een tweedehands auto te leasen in plaats van een nieuwe. Misschien ben je er huiverig voor een gebruikte auto te kopen, omdat je dan niets weet over het verleden van de auto, of omdat je niet goed in staat bent de huidige staat van de wagen in te schatten. Een leasemaatschappij levert je een betrouwbare auto. En moet er toch onderhoud gepleegd worden aan je gebruikte auto, dan sta je niet voor onverwachte uitgaven als onderhoudskosten gewoon in je leasecontract zijn opgenomen.

Met een lease auto geen onvoorspelbare kosten

Ongeacht hoe hoog de kosten zijn, het leasen van een auto heeft hoe dan ook als voordeel dat je vooraf weet wat je kwijt bent aan je auto. Koop je een auto, dan heb je in eerste instantie al de hoge kosten van de aanschaf, en daarna kun je onverwacht voor uitgaven komen te staan wanneer de auto onderhoud nodig heeft of er iets gerepareerd moet worden. Met een leasecontract voorkom je dit; ongeacht hoeveel je tankt, of je nu voor een beurt naar de garage moet of zelfs pechhulp onderweg nodig hebt, je betaalt elke maand een vast bedrag. Zo houd je overzicht over je uitgaven.

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.leaseautocentrale.nl/