Het ondernemers verbond
Image default
Auto

Het pluspunt van een bestelwagen leasen

Het is aantrekkelijk om na te denken over een bestelwagen leasen als ondernemer. Hoewel je misschien denkt dat je maandelijks een bedrag kwijt bent en voor die investering niets in handen krijgt kan je er ook anders naar kijken. De maandelijkse leasebedragen geven je namelijk veel meer dan alleen een auto. Het zorgt er namelijk ook voor dat een flink aantal zorgen weg worden genomen. Zowel zorgen op korte termijn als zorgen op lange termijn zijn namelijk niet meer aan de orde. Dit geeft jou als ondernemer meer tijd en ruimte om je gewoon met ondernemen bezig te houden.

Geen bezit met zakelijk leasen 

Omdat je het wagenpark niet meer in eigen beheer hebt, hoef je je ook een stuk minder druk te maken over je bezittingen. Zaken die met het wagenpark te maken hebben worden namelijk in grote mate voortaan door de leasemaatschappij verzorgd. Zo wordt er bijvoorbeeld steeds vaker een leaseplan opgesteld waarin ook de onderhoudsplannen voor de gehele leaseperiode direct worden meegenomen. Zo is de auto dus altijd in perfecte staat gedurende de hele leaseperiode. Dit is ook belangrijk met het oog op verzekerd rond kunnen rijden. Bovendien hoef je er zelf geen seconde aandacht aan te besteden als ondernemer.

Economische waarde

Ook de zorgen op lange termijn zijn een stuk kleiner. Vroeger hadden ondernemers immers te maken met bestelwagens die op enig moment geen enkele economische waarde meer vertegenwoordigden. Daar moest dan dus een oplossing voor worden gevonden. Dit is anders wanneer je leaset. Je hebt namelijk altijd de beschikking over jonge auto’s. Vaak nieuw, maar ook het leasen van jonge occasions komt vaak voor. Aan het einde van het contract kunnen de voertuigen gewoon worden ingeleverd. Dit betekent dus ook dat jij er zelf verder geen zorg meer om hebt. Dit is een probleem waar de leasemaatschappij immers mee om moet gaan.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.zakelijkautoleasen.nl/