Het ondernemers verbond
Image default
Auto

Een nieuwe auto onder je kont, wie had dat gedacht

 ‘Is die van jou?!’ Hoe goed moet het voelen om na al die uren die je in je kakelverse bedrijfje hebt gepompt, na al die korte nachtjes waarin je enkel moest vertrouwen op je Senseo en je laptop, bij de eerstvolgende sociale aangelegenheid een gloednieuwe auto voor de deur te parkeren. Het is niet verwonderlijk om erkenning te willen krijgen voor noeste arbeid. Of misschien boeit het je niets wat anderen denken, maar is het stiekem toch wel heel erg lekker om met een goede geluidsinstallatie en stoelverwarming de file te trotseren wanneer je deze luxe niet gewend bent. Een nieuwe auto kost een behoorlijke smak geld, die je wellicht niet zomaar klaar hebt liggen, of niet bereid bent neer te tellen voor een voorwerp waarop je zo sterk afschrijft.

Zakelijk leasen zzp, een stuk voordeliger

Nu is het gelukkig mogelijk om ook zonder rijkelijk gevulde spaarpot van dergelijke luxes te genieten. Niet alleen is dit soms noodzakelijk, het is in veel gevallen zelfs een stuk aantrekkelijker. Leasen heeft een aantal grote voordelen, daar de gemaakte kosten vaak voor een groot deel aftrekbaar zijn. Dit geldt natuurlijk niet voor particulieren, maar zakelijk leasen is vaak interessanter dan kopen. Ook als zzp-er kun je van dergelijke regelingen gebruik maken. Het is dan natuurlijk wel zaak om rekening te houden met een aantal factoren en je goed te laten informeren.

Bedrijfswagen leasen of bedrijfsauto leasen 

Als een ding zeker is, is het dat niets zeker is. Een les die de meeste ondernemers al gauw voor hun kiezen krijgen. Het is daarom van belang om te zorgen dat je rekening houdt met een situatie die kan veranderen. Kies voor een constructie die financieel te behappen blijft wanneer de resultaten toch ietwat tegen blijken te vallen. Zo voorkom je financiële problemen.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.bedrijfswagenleasenzzp.nl/