Het ondernemers verbond
Image default
Auto

Een Volkswagen Caddy leasen biedt voordelen

Stel: je hebt een goedlopend koeriersbedrijf, maar je bent op zoek naar een beter voertuig die iets meer gemak, comfort en ook wat extra veiligheid mee zich meebrengt, bijvoorbeeld een Volkswagen Caddy. Je hebt een aardige som geld beschikbaar om een nieuwe Volkswagen Caddy aan te schaffen, maar je twijfelt of het verstandig is om dit geld in de aanschaf van een nieuw voertuig te steken. Een Volkswagen Caddy leasen biedt een goede uitkomst, het biedt ook verschillende voordelen die de koop van een nieuw voertuig niet biedt. 

Geen energie in administratie

Wanneer je besluit een auto te leasen, zal de leasemaatschappij je het nieuwste model voertuig leveren. De auto blijft eigendom van de leasemaatschappij, maar een groot voordeel is dat je zelf geen kosten of energie hoeft te besteden aan grote onderhoud van het voertuig. Op deze manier kun je dus voldoende tijd aan andere zaken besteden die je nuttiger acht. Ook de wegenbelasting en de verzekering zijn voor rekening van de leasemaatschappij, zelf ben je hier dus niet mee belast. Leasen biedt je dus meer gemak, tijd en ruimte. 

Zorg voor zekerheid

Het leasen van een voertuig ontlast je dus van veel administratieve bijkomstigheden en zorgen. Het is echter wel van belang dat je van tevoren duidelijk weet hoeveel kilometers je gaat afleggen in de periode dat je leasecontract geldig is. Je bent bij een leasecontract namelijk verplicht om voldoende kilometers te rijden en ook daarbij dien je er rekening mee te houden dat de kosten voor de brandstof voor eigen rekening zijn. Er is dus een vast kostenplaatje aan verbonden. Als je een Caddy besluit te leasen, zorg er dan voor dat je er zeker van bent dat je ook in de nabije veel gebruik kan maken van dit voertuig.

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen