Het ondernemers verbond
Image default
Auto

Achteruitrijcamera, het voorkomt frustraties.

Het is vroeg in de ochtend en je moet naar een afspraak in de binnenstad van Delft. Er is echter één probleem, er staat file langs de gracht omdat er één auto aan het inparkeren is langs het water. Je hebt nog 10 minuten de tijd om op tijd te komen. Na ongeveer 6 keer steken en proberen staat de auto dan eindelijk op zijn parkeerplek. Alle automobilisten zijn ongeduldig en gefrustreerd. Waarom kiest diegene niet voor een Achteruitrijcamera van Zwitserland denk je bij jezelf. Met zo’n camera kun je tijdens het inparkeren precies zien wat er zich achter de auto begeeft en of je niet te dicht langs het randje staat. Dit zal niet alleen voor de automobilist zelf maar ook voor het overige verkeer een hoop tijd en frustraties schelen.

Het is heel gemakkelijk om zo’n camera te plaatsen op de auto. Deze kun je met een bekabeling bevestigen aan de achterzijde van de auto, maar ook draadloos. Achteruitrijcamera draadloos van Van Zwitserland heeft alleen een ontvanger in de auto en geen gepruts met het aansluiten van bekabeling. Er is wel een mogelijkheid nodig om een display te plaatsen in de auto, want anders is het nog niet mogelijk om te zien wat er achter of naast de auto gebeurt. Deze displays zitten bij de nieuwere soorten al ingebouwd in het dashboard, maar bij de oudere soorten voertuigen kun je deze displays bij de camera kopen en laten inbouwen.

Het nadeel van draadloze achteruitrijcamera’s is dat er een grotere kans op storingen van buitenaf is. Dit is vanwege het draadloze netwerk waarmee verbinding gemaakt moet worden. Als er een storing op dit netwerk is, zal dit ook van invloed zijn op de verbinding tussen de zender en ontvanger van de camera. Het is echter wel mogelijk om meerdere camera’s op 1 systeem aan te sluiten, waardoor je altijd nog wel een deel kunt zien van achter of naast het voertuig terwijl er storing is.

 

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.vanzwitserland.nl/