Het ondernemers verbond
Image default
Vervoer en transport

Goedkoop en gemakkelijk met een taxibusje naar Schiphol

Goedkoop en gemakkelijk met een taxibusje naar Schiphol

Een taxibusjes huren voor Schiphol of Amsterdam kan online een stuk voordeliger. Met een taxibus naar Schiphol is echt een uitkomst. Je hoeft je eigen auto tenminste niet achter te laten op de parkeerplaats van de luchthaven, wat je zowel kosten als zorgen bespaart. Je hoeft ook niet met je koffer van de bus naar de trein te sjouwen, met de kans dat je je aansluiting mist vanwege vertragingen in het openbaar vervoer. Nee, door een taxibus met chauffeur te huren kun je zorgeloos naar Schiphol vanaf je eigen voordeur. En dit hoeft lang niet zo duur te zijn als jij misschien denkt.

 

Wat kost een taxibusje naar Schiphol?

De overheid heeft een maximum taxi tarief vastgesteld waaraan alle taxibedrijven zich moeten houden. Zowel voor personenauto’s, dus taxi’s tot en met 4 passagiers, als voor busjes, dus voor 5 tot 8 passagiers, zijn prijsregels opgesteld. Voor busjes mag 6,04 euro instapgeld worden gevraagd. De prijs per gereden kilometer mag 2,75 euro bedragen. Deze prijzen zijn opgesteld, zodat de klant nooit te veel hoeft te betalen. Toch is dit eigenlijk nog best een hoog bedrag. De kosten kunnen behoorlijk oplopen als je een redelijke afstand moet afleggen. Dat moet toch goedkoper kunnen? En dat kan. De goedkoopste aanbieder voor een taxibus naar Schiphol is www.goedkoopnaarschiphol.nl.

 

Tip: Kijk ook eens hier en bereken online je taxibusje naar Schiphol

 

De goedkoopste taxibus

Wil je echt voordelig uit zijn met je ritje naar Schiphol, dan huur je een taxibus via www.goedkoopnaarschiphol.nl. Hier betaal je ten eerste geen instapkosten. Je hoeft dus alleen geld neer te tellen voor de afstand die daadwerkelijk is afgelegd. Tevens is het kilometertarief zeer gunstig én vooraf afgesproken. Je weet dus precies waar je aan toe bent, en de chauffeur kan nooit meer geld eisen dan is vastgesteld. Ook is het tarief op ieder moment gelijk. Wil jij midden in de nacht naar de luchthaven? Dan kost dat hetzelfde als wanneer je overdag een taxibusje naar Schiphol wilt. Op ieder tijdstip betaal je hetzelfde vaste bedrag.

Bezoek de website voor meer informatie :