Het ondernemers verbond
Image default
Vervoer en transport

Vertrouw kwalitatief koeltransport toe aan een deskundig vervoersbedrijf

Koeltransport is oprecht een vak apart! Hierbij moet er namelijk rekening gehouden worden met de condities waarin de goederen vervoerd moeten worden. Goederen die volgens bepaalde richtlijnen vervoerd worden, zijn bederfelijke waren zoals voeding, bloemen en planten. Vanwege de bederfelijkheid is deze vorm van transport dan ook onderhevig aan vele hygiëne- en kwaliteitseisen. Zo worden de goederen enkel vervoerd met de inzet van koelbussen of multi-temperatuur containers. In deze ruimtes kan de temperatuur namelijk handmatig geregeld worden. Zo komen uw producten vers aan bij uw opdrachtgever!

Ontvang altijd een vervoersplan op maat van deze goederenvervoerder

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare partner die koeltransport door heel Nederland én het buitenland voor u verzorgt, dan moet u A-One inschakelen. Deze betrouwbare koeriersdienst verzorgt koeltransport op maat voor opdrachtgevers uit diverse sectoren. Maar wat betekent dat eigenlijk, koeltransport op maat? Hiermee wordt bedoeld dat er een kundige planning wordt gemaakt die volledig is afgestemd op de af te leveren goederen. Het vervoer van bijvoorbeeld bevroren goederen vraagt een andere aanpak dan het vervoer van snijbloemen of planten. Het is in beide gevallen echter nodig om transport op maataan te vragen. Door A-One in te schakelen bent u op ieder moment verzekerd van de beste oplossing voor uw goederenvervoer.

Boek eenvoudig het vervoer van uw goederen bij deze transportspecialist

Heeft u besloten dat u A-One wilt inschakelen voor uw koeltransport? Of wilt u eerst een offerte ontvangen om meer informatie te krijgen over de kosten van het gewenst transport? In beide gevallen neemt u eenvoudig contact op met de deskundige medewerkers van dit bedrijf! Zij voorzien u van meer informatie over het wagenpark en de prijzen, maar plannen indien gewenst ook meteen het transport voor u in. Op deze manier heeft u zelf geen zorgen over de reis van uw goederen.

https://www.aone.nl/