Het ondernemers verbond
Image default
Vervoer en transport

Veilig van A naar B met deze rolstoeltaxi in Gelderland

Wanneer u een rolstoeltaxi nodig heeft in de provincie Gelderland, kiest u voor Taxibedrijf Buiting die gevestigd is in Stokkum. Bij dit bedrijf bent u verzekerd van perfecte dienstverlening, een correcte prijs en vriendelijke en goed opgeleide chauffeurs die u veilig en comfortabel naar de plek van bestemming brengen. Dit bedrijf verzorgt rolstoelvervoer volgende de richtlijnen van de Code Veilig Vervoer Rolstoelinzittende. Op deze manier bent u verzeker dat u veilig van A naar B wordt vervoerd.

Dit bedrijf is een begrip in Gelderland

Met al meer dan 55 jaar ervaring is Taxibedrijf Buiting in Stokkum een begrip in Gelderland, in het bijzonder in de Achterhoek, die onder andere uw rolstoeltaxi verzorgt met alle gemakken van dien. De vakbekwame chauffeurs van dit bedrijf zijn zeer vriendelijk en daarbij ook nog eens goed opgeleid, zodat u er op kunt vertrouwen dat u op een comfortabele manier van A naar B wordt vervoerd. Dit taxibedrijf is dan ook gecertificeerd me teen taxikeurmerk. Waar in de Achterhoek, of elders in Gelderland, u ook naar toe moet: dit gespecialiseerde bedrijf verzorgt kwalitatief rolstoelvervoer met een persoonlijke service. De vriendelijke chauffeurs van dit bedrijf luisteren graag naar uw wensen en brengen u naar elke bestemming in de provincie Gelderland.

Geef uw wensen door aan dit taxibedrijf

Wilt u een rolstoeltaxi inschakelen voor vervoer van en/of naar uw huis of een andere plek in de provincie Gelderland? Neem dan telefonisch contact op met de vakbekwame medewerkers van dit taxibedrijf. Door dit taxibedrijf in te schakelen, bent u verzekerd dat uw chauffeur stipt op tijd op uw afgesproken ophaallocatie staat. Daarnaast kunt ook bij dit bedrijf terecht voor zowel groeps- als ziekenvervoer. Wanneer u belt naar de specialist, vertellen de vakbekwame medewerkers u graag meer over de mogelijkheden en diverse diensten die zij aanbieden. Kortom, dit bedrijf helpt u graag op weg!

https://taxibedrijfbuiting.nl/