Het ondernemers verbond
Image default
Dienstverlening

Start met digitaal toetsen en voorkom fraude

Maken de leerlingen van jouw school hun toetsen nog steeds met pen en papier en wil je eigenlijk overschakelen naar digitaal toetsen? Met de technologische ontwikkelingen van tegenwoordig is het eenvoudig om digitaal te toetsen. Je kunt een toets helemaal aanpassen naar jouw wensen en eisen. Je kiest uit verschillende type vragen, zoals open vragen, meerkeuze en hele cases. Zo maak je eenvoudig één toets voor alle kandidaten of zorg je voor diverse toetsen door per categorie andere vragen te tonen. Zo voorkom je fraude en kunnen leerlingen niet meer afkijken en zijn ze op zichzelf toegewezen.

De voordelen van het digitaal toetsen

Wanneer je ervoor kiest om voortaan digitaal te toetsen, brengt dit vele voordelen met zich mee. Een van de voordelen die het meest voor de hand liggend zijn, is het kwijt zijn van het papierwerk. Wanneer je schriftelijke toetsen moet nakijken, ben je veel tijd kwijt en moet je elke keer een stapel papierwerk overal mee naartoe nemen. Door digitaal te toetsen heb je hier geen last meer van. Digitaal toetsen is ook veiliger, omdat je geen papier kwijt kunt raken, en is betrouwbaar en efficiënt. Iedere toets wordt in een beveiligde omgeving afgenomen, zodat de kans op fraude drastisch afneemt.

Bespreek de mogelijkheden met deze specialist

Voor het overstappen van pen en papier naar digitaal toetsen, schakel je Eureka Examens in. Dit bedrijf is gespecialiseerd in digitaal toetsen. Zij hebben verschillende examenlocaties waar je terecht kunt en ze bieden speciale afnamecomputers die voldoen aan de wetgeving en waar je de toetsen op kunt laten maken. Op de website van Eureka Examens kun je hun werkwijze lezen van hoe het digitaliseren van een toets in zijn werk gaat. Ze hebben het hele proces benoemd zodat je precies weet wat er allemaal voor nodig is. Voor het bespreken van de mogelijkheden, kun je altijd contact opnemen met het team van Eureka Examens. Zij kunnen je voorzien van alle informatie die je nodig hebt bij het maken van je keuze.

https://eureka-examens.nl/