Het ondernemers verbond
Image default
Zakelijk

Stempels maken voor uw bedrijf

Wilt u een stempel met logo en tekst zelf ontwerpen? Stempels maken doet u natuurlijk via de webshop van Kantoorstempels.nl. Het werkt snel en voordelig en u geeft hiermee een perfect visitekaartje af voor uw bedrijf. U laat een blijvende indruk achter op uw doelgroep en bovendien bent u beter zichtbaar voor eventuele prospecten. Bekijk direct het aanbod op de site en maak vervolgens uw keuze.

Waarom een stempel maken?

Een stempel maken voor uw bedrijf is interessant vanwege verschillende redenen. Zo gebruikt u de stempels bijvoorbeeld op kantoor, maar ook als u onderweg bent of misschien zelfs wel in de fabriek. Naast stempels met uw bedrijfsnaam behoort ook een stempel voorzien van uw logo tot de mogelijkheden. Gaat uw voorkeur uit naar een stempel met datum? Dit is eveneens een optie.

Maak een stempel met logo

Stempels laten maken voor uw bedrijf? Kies voor een stempel met logo. Upload het ontwerp via de website, dan nemen wij het overige werk voor u uit handen. Wij gaan met het ontwerp aan de slag en creëren een stempel die volledig aan al uw wensen voldoet. Heeft u hulp nodig bij het uploaden of heeft u een vraag over een bepaald type stempel? Neem gerust contact op met een van onze experts.

Stempels laten maken door een specialist

Bent u op zoek naar een expert voor het laten maken van stempels? Dan zit u in onze stempelfabriek helemaal goed. Wij gaan met uw ontwerp aan de slag en dragen zorg voor een perfect resultaat. Lever daarom vóór 15:00 uur uw ontwerp aan, dan zien wij erop toe dat uw bestelling dezelfde dag nog wordt verzonden. Kortom: maak uw bedrijf zichtbaar voor uw klantenkring en kies voor een kwalitatieve stempel voorzien van logo en tekst!

 

Stempel kopen.

Doe-het-zelf stempels kopen voor meer flexibiliteit

Er bestaan een heel aantal standaard stempels die door iedereen gebruikt worden. Denk maar aan stempels met ‘betaald’, ‘vertrouwelijk’ of datumstempels. Wanneer u echter een specifieke tekst in een stempel kopen wilt, dan heeft u twee mogelijkheden. Ofwel laat u een stempel maken met de gewenste tekst. Ofwel koopt u een doe-het-zelf stempel. De eerste mogelijkheid, een stempel laten maken met uw tekst, heeft een grote beperking. U krijgt dan maar één tekstje dat u niet meer kunt veranderen. U kunt het dan ook maar voor één enkele toepassing gebruiken. Wanneer u echter een letterstempel koopt die u zelf kunt aanpassen, krijgt u veel meer mogelijkheden. U behoudt de stempel en wijzigt telkens de tekst zoals u die wenst. Zo kunt u de stempel eindeloos gebruiken en telkens opnieuw die tekst in de stempel plaatsen die u op dat moment nodig heeft. Uiteindelijk is het misschien voldoende om slechts één of slechts enkele stempels te kopen, en dit voor al uw toepassingen.

 

Kies die online stempels die perfect bij uw werkzaamheden passen

Als u beslist om online stempels aan te kopen, kijk dan welke stempel u precies nodig heeft. U heeft de keuze tussen stempels van 2 tot 6 lijnen tekst. Bij de stempel krijgt u één of meerdere letter/cijfersets. Bekijk voor elke stempel goed de grootte van de letters. Bij bepaalde van onze stempels kunt u in een en dezelfde stempel verschillende hoogtes van letters plaatsen. Dit geeft u nog extra mogelijkheden. U krijgt er ook nog een pincetje bij om de letters en cijfers makkelijk in de stempel aan te brengen en te verwijderen. En wist u ook dat u niet alleen letterstempels maar ook datumstempels kunt kopen die u zelf kunt aanpassen? Wij hebben ze ook in ons gamma.

 

Maak uw keuze en bestel online

U kunt onze stempels perfect via internet aankopen. Als u vandaag nog voor 15:00u online stempels aankoopt, worden ze vandaag nog verstuurd. U krijgt ze zeer snel geleverd op het gevraagde adres. Betalen doet u via de gangbare betalingsmogelijkheden. Welke stempel u ook kiest, wij zorgen voor de perfecte afhandeling van uw order.