Het ondernemers verbond
Image default
Dienstverlening

Noodzaak van cybersecurity bedrijven

De cloud en online werkplekken zijn eigenlijk niet meer weg te denken. Dit kent een scala aan voordelen, maar ook een toename van dreigingen. Steeds vaker krijgen organisaties in Nederland te maken met cybercriminaliteit in de vorm van een datalek, hack of volledige versleuteling van hardeschijven, applicaties en backups.

Bekijk ook: Alles over Cybersecurity Awareness

Digitale weerbaarheid en het waarborgen van continuïteit is daarmee een belangrijke rol gaan spelen in het IT-landschap. Veelal wordt er eerst intern gekeken naar verantwoordelijke, maar is het kennisniveau vaak ingehaald door de technologische ontwikkeling. Outsourcing van cybersecurity kan het verschil maken om cybercriminelen een stap voor te blijven.

Als security specialist is Ultimum dagelijks actief op het gebied en borgt continuïteit voor MKB, Overheid en Enterprise. Met de juiste maatregelen en cybersecurity solutions voorkom je incidenten en minimaliseert u de dreiging. Expertise is hierbij cruciaal en draagt bij aan optimale beveiliging.

 Cybersecurity bedrijven in Nederland

Cybersecurity voor bedrijven en overheid

In fase 1 verkrijgen specialisten inzicht in de zwakke plekken. Deze worden vervolgens doelgericht beveiligd, waarna detectie en monitoring tooling wordt geïmplementeerd. Wanneer technische maatregelen zijn geïnstalleerd kan aan de menselijke kant worden gewerkt.

Bekijk ook: NEN 7510 audit voor de zorg

Bewezen is dat het bewustzijn van personeel de beveiliging aanzienlijk verhoogd. Middels het awareness-programma van Ultimum maakt u gebruikers bewust en alert. Door dit structureel te testen en trainen is de beveiliging optimaal. Ook het opstellen van risico plannen en het aanwijzen van verantwoordelijke teams en personen is een belangrijke stap. Zo kan er in een noodsituatie direct en adequaat worden gereageerd.

Kies voor Informatiebeveiliging

Met managed services als eindpuntbeveiliging, testing en awareness kies je voor professionele zakelijke diensten ter behoeve van de IT security. Als betrokken organisatie met ruim 25 jaar ervaring bedienen wij klanten met een passende werkwijze. Flexibiliteit, a single point of contact en hoogwaardige dienstverlening is kenmerkend voor Ultimum.

Ontdek diensten als:

  • Network & Cloud Security
  • Cyber Risk Management
  • Incident Response & Investigation
  • CDC (Cyber Defense Center)
  • Identity & Access Management
  • Managed Detection & Response

Benieuwd wat cybersecurity voor jouw organisatie kan betekenen? Ultimum denkt graag mee en vindt passende producten en diensten voor elke situatie. Neem direct contact op of maak een afspraak voor een adviesgesprek.

https://ultimum.nl