Het ondernemers verbond
Image default
Dienstverlening

Een ruimte groter doen lijken met de juiste tegels in Dordrecht

Door slim van uw gebruik te maken, kunt u meer ruimte creëren wanneer dit gewenst is. Een ruimte optisch groter maken is vaak wenselijk als de ruimte én het daglicht binnen de ruimte relatief beperkt zijn.

Hoe laat u een ruimte groter lijken met tegels?

U kunt de meest uiteenlopende tegels kopen. Zo kunt u bijvoorbeeld Douglas Jones tegels kopen bij Fravo Tegels in Dordrecht. Wat voor tegels u ook koopt, onderstaande tips helpen u om de juiste keuzes te maken voor een optisch grotere ruimte.

1. Koop tegels in Dordrecht in een groter formaat

Grote tegels zorgen ervoor dat een ruimte er groter uitziet. Wanneer u al een relatief kleine ruimte heeft, dan maakt u deze ruimte optisch nog kleiner als u kleine (mozaïek)tegels toepast. Gaat u nieuwe tegels in Dordrecht kopen voor een wat kleinere ruimte? Kies dan altijd voor zo groot mogelijke tegels als u de ruimte optisch groter wilt maken.

2. Kies voor wit of een andere lichte kleur tegels

Maakt u een keuze uit het assortiment Douglas Jones tegels van Fravo Tegels in Dordrecht, Zuid-Holland? Dan zijn er meerdere witte en lichte varianten die ervoor zorgen dat de ruimte uiteindelijk ruimer toont. Licht maakt altijd groter, donker maakt altijd optisch kleiner.

3. Rustgevende tegels in Dordrecht kopen

Let ook goed op het design van de tegels in Dordrecht. Bedenk hierbij dat u straks, in uw eigen woning, niet één tegel ziet. U ziet een hele vloer aan tegels, of een hele wand. In hoeverre is het design van de tegels dan nog rustgevend? Patronen zijn altijd onrustiger en maken een ruimte kleiner dan effengekleurde tegels en tegels met een rustig design.

4. Let op de vorm van de tegels

De vorm van tegel kan ook bepalend zijn voor hoe een ruimte oogt. Langwerpige tegels zorgen bijvoorbeeld voor het langer doen lijken van de ruimte, terwijl vierkante tegels vaak zorgen voor een meer ‘compact’ effect. Wilt u Douglas Jones tegels kopen bij dé tegelzaak van Dordrecht? Dan heeft u meerdere mogelijkheden betreft vorm en formaat.