Het ondernemers verbond
Image default
Zakelijk

Coaching Breda voor jou

Woon je in Breda en kun je wel wat coaching gebruiken? Dat is mooi, want dat is heel goed mogelijk. Coaching Breda kan uitkomst bieden voor mensen die wat extra begeleiding willen. Een coach zal je niet over je diepgewortelde trauma’s heen helpen, maar wel kunnen steunen bij je dagelijkse gang van zaken. Of dat nu op persoonlijk of professioneel gebied is. En als je in Breda of de buurt van Breda woont, is coaching Breda natuurlijk wel zo praktisch. 

 

Waarom een coach?

Een coach is iemand die je motiveert en helpt ontwikkelen. Eigenlijk net zoals een coach van een sportteam of sporters de sporters motiveert en helpt. Maar dan is de coach waar we het nu over hebben meer bedoeld voor je persoonlijke of professionele ontwikkeling. Vroeger stonden er vaker mensen klaar om je te ondersteunen dan wanneer je volwassen bent. Met een coach vang je dit gemis op. Eigenlijk is een coach wat dat betreft iemand de het stokje overneemt van ouders, docenten en mentoren wat dat betreft. 

 

Voor wie?

Een coach kan je dus helpen op professioneel of persoonlijk vlak. Voor ondernemers is dit vaak aantrekkelijk, omdat ze op zichzelf zijn aangewezen. Met een coach hoef je de motivatie voor de minder leuke dingen, bijvoorbeeld je boekhouding, niet meer uit jezelf te halen. Een coach kan daarbij helpen. Maar ook als je routinewerk doet of vast zit in een bedrijf of functie, kan een coach zinvol zijn ter motivatie. Niet iedere werkgever heeft hier in het bedrijf ruimte voor. 

 

Hoe vind je zo iemand?

Een coach in Breda vinden hoeft niet moeilijk te zijn. Dit geldt ook voor elders. Door te googelen kom je al een heel eind. Maar of je dan een goede coach hebt, blijft misschien lastig. Dan kun je ook in je netwerk vragen of collega’s of andere ondernemers bijvoorbeeld ervaring hebben met coaching Breda. Dan heb je een beter beeld van wat zo’n coach voor je kan betekenen. 


Op de site van Wensing Coaching vind je meer info over dit onderwerp.

https://wensingcoaching.nl/