Het ondernemers verbond
Image default
Dienstverlening

Hoe behaal ik het hoogste rendement met mijn zonneboiler?

Wanneer je besluit om een zonneboiler te laten plaatsen dan ben je natuurlijk benieuwd hoeveel je daarmee bespaart. Je behaalt een hoog rendement met je zonneboiler als je deze combineert met de PVT panelen van HRSolar. Deze panelen vangen niet alleen zonlicht om dit om te zetten in energie, maar ook warmte die kan worden ingezet om het huis te verwarmen. Dat betekent dat de panelen ook ’s nachts rendement leveren. De besparing kan op die manier flink oplopen. Hierdoor verdien je je investering des te sneller terug. Hierna kun je dus volop profiteren van ‘gratis’ stroom en warmte.

Kan ik in mijn huis een zonneboiler laten plaatsen?

Veel woningen zijn geschikt voor zonnepanelen. Als dat voor jouw huis ook geldt dan kun je ook kiezen voor PVT panelen die nog meer opleveren. Samen met een hoog rendement zonneboiler verduurzaam je je woning optimaal. Als je daarnaast investeert in goede isolatie van het dak, de muren en de vloer is je woning klaar voor de toekomst. Hierdoor krijgt het huis ook een beter energielabel. Dit kan goed van pas komen als je het huis wilt verkopen of als er een nieuwe huurder in trekt. Als je wilt weten of ook jouw huis geschikt is voor een zonneboiler en zonnepanelen, vraag dan advies aan een vakbekwaam bedrijf. Zij kunnen dit snel voor je beoordelen.

Wat betaal ik voor een zonneboiler en zonnepanelen?

Zodra je weet wat het rendement van een zonneboiler voor jou betekent en wat je betaalt voor PVT panelen, kun je berekenen wat de kosten zijn en ook wanneer je van de energiebesparing gaat profiteren. Vraag daarom vandaag nog een offerte aan bij HRSolar. Zij plaatsen zonneboilers en PVT panelen door heel Nederland. Stem je in met de prijsopgave, dan kan jouw zonneboiler op korte termijn worden geïnstalleerd. De contactgegevens vind je op de website, evenals meer informatie over alle mogelijkheden.