Het ondernemers verbond
Image default
Bedrijven

Locaties voor bedrijfsvideo in Maastricht

Als je een bedrijf bent begonnen in de omgeving van Maastricht, zou je dat zeker niet moeten verbergen. Neem een dag de tijd om een mooi promo filmpje op te nemen in de Limburgse hoofdstad en het zal veel aandacht trekken.

Poort Waerachtig

Deze historische poort ligt in het Jekerkwartier en is een absolute blikvanger voor je bedrijfsvideo Maastricht. De poort is gelegen aan een vredig park met een fontein en uitkijkpunt, waar je met de opnames natuurlijk mooi gebruik van kunt maken. Als je een video wilt opnemen die rust en betrouwbaarheid uitstraalt, dan is dit zeker een geschikte locatie. Zorg natuurlijk wel dat het bij je bedrijf past.

Aan de Maas

Met een opnamelocatie aan het water kan er eigenlijk weinig fout gaan. Tevens kun je er meerdere kanten mee op: je kunt ervoor kiezen om je bedrijfsvideo in Maastricht op te nemen op de Sint Servaasbrug of één van de andere bruggen over de Maas. Natuurlijk kun je ook met een bootje over de Maas varen en mooie beelden maken van de tocht. Een video met kenmerkende locaties is uitermate geschikt als je bedrijf internationaal actief is. Is je werk gelinkt aan een overheidsinstantie, dan is het Gouvernement aan de Maas een perfecte locatie.

Vrijthof

Eerlijk is eerlijk, video marketing in Maastricht kan niet zonder een paar beelden van het Vrijthof. Dit plein is het culturele hart van de stad en ken je misschien al van grote carnavalsoptredens en de concerten van André Rieu. Wil je creativiteit uitstralen? Dan is dit plein zeker de place to be. Hoewel het Vrijthof ’s avonds heel sfeervol is, is het aan te raden om de video overdag op te nemen.

Sint Servaasbasiliek

Een andere hotspot is de bekende Sint Servaasbasiliek in het centrum van Maastricht. Vergeet echter ook de omliggende straatjes mee te nemen want deze zijn met hun historische uiterlijk een visueel pareltje.

https://web-wings.nl/bedrijfsvideos-maastricht/