Het ondernemers verbond
Image default
MKB

Wij Helpen MKB, lees hier meer over

Wij Helpen MKB, is een bedrijf die is ontstaan om midden en kleinbedrijven op het gebied van de IT te helpen. Voor de kleine ondernemers in ons land hebben soms moeite om hun hoofd boven water te houden. Vooral bedrijven die net zijn begonnen kan het best wel lastig zijn om alles te regelen. Zo moet er een goed netwerk komen waarmee de ondernemer kan werken. Een goed netwerk is vaak al een hele grote stap de goede richting op. Voordeel is wanneer deze taak uit handen is gegeven aan WijhelpenMKB er verder geen omkijken meer naar is vanuit de ondernemer. Mocht blijken dat in de loop van de tijd er een storing voordoet, dan zorgt dit bedrijf ervoor dat dit verholpen gaat worden. 

 

Goed internet en flexplekken

Laat ook het ICT beheer uitbesteden en heb hier verder geen omkijken meer naar. Voordeel is dat je hier bij WijhelpenMKB aan het juiste adres bent. Zij zorgen ervoor dat binnen een bedrijf diverse flexibele werkplekken gecreëerd kunnen worden. Voordeel is dat hier alles onder één dak zit. Mochten er problemen zijn met het netwerk, of andere situaties die ervoor kunnen zorgen dat de werkzaamheden stil komen te liggen, geen nood. Dit bedrijf zorgt ervoor dat alles binnen een zeer korte tijd wordt aangepakt en opgelost. Ook voor het aanleggen van een beveiligingsnetwerk ben je hier aan het juiste adres. 

Wil jij meer weten over de diensten en werkzaamheden van WijhelpenMKB, neem dan contact op. Of laat jouw gegevens hier achter, er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.