Het ondernemers verbond
Image default
Auto

Autobedrijf Bennekom gezocht

Klik hier voor autobedrijf Bennekom, dat kwam ik tegen op de website van de plaatselijke voetbalvereniging Bennekom. De garage sponsort namelijk V.V. Bennekom. Langs de velden hangen borden met het logo, NAW-gegevens en bedrijfsnaam. En op de website staat een banner van het autobedrijf. Aangezien ik opzoek ben naar een autobedrijf welke nieuwe velgen en speakers in mijn auto kan plaatsen was dit een aangename verrassing dat ik dit tegen kwam. In deze blog vertel ik mijn ervaringen met autobedrijf Bennekom.

Over Autobedrijf Bennekom

Wat het voordeel van autobedrijf Bennekom is, is dat ze onderhoud en reparatie plegen van alle merken, nieuw en oud. Daarnaast heb je ook 2 jaar lang onderhouds- en reparatiegarantie bij de garage. Ook is de onderhoudt betaalbaar en zijn de monteurs goed opgeleid en servicegericht. Ook is de pechservice snel en voordelig. En last but not least, Alle AD Autobedrijven zijn BOVAG gecertiviceert. Ik maakte een afspraak bij garage en kon die week op vrijdag om 4 uur langs komen.

Ik vroeg of hij de velgen en speakers waar ik opzoek naar was wel op voorraad hadden. Dit was niet het geval maar hij beloofde mij dat hij alle gevraagde onderdelen vrijdag in de garage had liggen.

De Afspraak

Die vrijdag middag parkeerde ik mijn auto in de garage. De monteur kwam naar me toe en vroeg wat hij voor mij kon betekenen. Zodoende vertelde ik dat ik de auto net een weekje in mijn bezit heb. En dat ik hem graag zou willen op-pimpen. Nieuwe speakers, nieuwe velgen, etc.. vertelde ik! En dat ik graag zou willen dat de monteur een rondje om de auto zou lopen om aan te geven welke onderdelen aan vervanging toe waren. Zo gevraagd zo gedaan!


Zoek jij een autogarage in de buurt van Bennekom? Of woon jij elders? Kijk opadautobedrijf.nl voor een garage bij jou in de buurt.

Bezoek de website voor meer informatie :