Het ondernemers verbond
Image default
Auto

Cees Vendrik als autorijschool!

Afgelopen week ben ik gaan zoeken naar een autorijschool en vond Cees Vendrik. Ik ben daar naar opzoek gegaan omdat ik graag mijn auto rijbewijs wil gaan halen. Ik ben opzoek gegaan naar een autorijschool en de keuze daarin is immens groot. Er zijn heel veel rijscholen in Arnhem en daar moet je dan een keuze uit gaan maken. Ik ben dus naast gaan zoeken op het internet ook gaan navragen bij vrienden. En dat leverde wel wat goede tips op. Ik ben namelijk die rijscholen gaan bekijken op de websites en ben ze samen met mijn ouders gaan vergelijken. En daar heb ik toen uiteindelijk een paar conclusies uit kunnen trekken. Lees in deze blog voor welke rijschool ik gekozen heb en waarom mijn keuze op die Autorijschool in Arnhem (Cees Vendrik) is gevallen.

Cees Vendrik gevonden

Ik ben dus gaan zoeken naar een autorijschool in Arnhem en vond al snel Cees Vendrik ook ben ik gaan zoeken naar de rijscholen welke ik getipt kreeg. Deze heb ik vergeleken en zodoende heb ik een beslissing kunnen maken. Ik heb ze vergeleken op prijs en voorwaarde en de beste rijschool die daar uit was gekomen was Cees Vendrik. Dit is een rijschool die zijn dienst uitvoert in Arnhem. Hij heeft veel ervaring in het begeleiden van faalangststudenten en is een gediplomeerd rijinstructeur. Ik heb de website bekeken. Daar vond ik veel informatie en vond ik ook veel referentie van studenten die al geslaagd zijn. Ze waren allemaal positief. Mijn vader stelde voor een proefles te nemen. Zodoende heb ik de Autorijschool, Cees Vendrik opgebeld en een afspraak gemaakt voor een proefles.

Proefles

Ik heb de proefles genomen en ben super blij met wat ik gedaan heb. Het was leuk en het ging goed. De rijinstructeur was aardig en ik heb het super ervaren. Ik heb daarna ook direct besloten daar mijn rijlessen te nemen. Inmiddels heb ik nog een les gehad en ik merk nu al verbetering. Zoek jij ook een Autorijschool in of rondom Arnhem? Neem dan eens een kijkje op ceesvendrik.nl

Bezoek de website voor meer informatie :