Het ondernemers verbond
Image default
Dienstverlening

Trouwfilm van ArtVideo

Een prachtig trouwfilm van ArtVideo! Nog niet lang geleden hebben wij ons trouwfeestje gehad. Ik ben getrouwd nu een maand met de liefste man van de wereld, met wie ik ook al 10 jaar samen ben. Wij zijn nu voor de kerk getrouwd. Wij hebben ook een grote mooie feest gehad. Alles was zeker naar wens. Wij zijn in een klein dorpje ons trouwfeest gehouden in een romantische restaurant. De hele familie was erbij. Mijn vrouw heeft wat grotere familie dan ik hier in Nederland, aangezien ik uit Griekenland kom. Het was super gezellig en wij hebben genoten van alles, veel gehuild, gedanst en gehuild, maar ook wel gelachen

Trouwfilm van de bruiloft

Met een trouwfilm houden wij onze trouwdag voor altijd als een mooie herinnering aan de belangrijkste dag in je leven. De dag van je leven, maar die beleef je maar een keer. Voorbereidingen duren ook altijd zo lang n het is zo moeilijk om te kiezen wat het nou precies word. Wat zullen we bestellen qua eten, welke jurkje word het, welke bloemen… En voordat je het weet is “de dag van je leven” er al en dan is het zo snel weer afgelopen. En je wilt gewoon alles opnieuw beleven. Daarom hebben wij besloten om een trouwfilm te maken van ons bruiloft. Een fotograaf is altijd aanwezig tijdens zo iets, dat hoort, maar niet alle mensen kiezen voor een trouwfilm. Toch vinden wij dat belangrijk, en bovendien kunnen de kinderen dat later ook terugkijken.

Het kiezen

Het kiezen van het juiste bedrijf voor je trouwfilm is best moeilijk. Het is de belangrijkste dag van je leven, de dag wanneer je een nieuw leven begint met je man. Een leven met veel respect voor elkaar, liefde in slechte en goede momenten, gewoon voor elkaar zijn. Daarom wil je natuurlijk een mooie film die de beste momenten van de dag vast zet, zodat je die kan delen met je familie en vrienden.

Bezoek de website voor meer informatie :