Het ondernemers verbond
Image default
Woning en Tuin

Mijn huis verkopen en terughuren

Bij Thuisborg ging ik mijn huis verkopen en terughuren. En dat raad ik iedereen aan die haar grootste deel van het vermogen in de woning heeft zitten! Want eigenlijk is het hartstikke zonde natuurlijk, dat je niet veel kunt uitgeven terwijl er hartstikke veel geld in het huis zit! Daarom ben ik op zoek gegaan naar een oplossing. En zodoende kwam ik op de website Thuisborg.nl terecht.

Huis verkopen en terughuren als oplossing

Ik kwam op huis verkopen en terughuren, nadat ik was gaan zoeken naar een oplossing met hoe ik het beste het vermogen wat daarin zit kon gaan regelen. En na vele artikelen gelezen te hebben, stuitte ik op eentje van een nieuwswebsite. Daar stond in dat je huis verkopen en terughuren hartstikke populair is! Het houdt in dat je je woning verkoopt aan een investeerder. Maar daarvan huur je het direct weer terug. Zo kun je dus in hetzelfde huis blijven wonen, terwijl je wel het geld wat in je woning zit hebt ontvangen! Een hele mooie oplossing dus. Ik ben daar direct meer informatie over gaan opzoeken op het internet. En vond zodoende de website van Thuisborg. Daar las ik allemaal hoe dat in zijn werk gaat. Onder andere dat jouw huis wel goedgekeurd moet worden. Dan letten zij op de staat van het huis, maar ook over in welke buurt het staat etc. Want zij moeten investeerders zien te vinden. Echter moeten die dan uiteraard wel wat in de woning zien. Want anders is de kans klein dat eentje het koopt.

Mijn huis goedgekeurd

Ik heb dan ook contact opgenomen met Thuisborg. En heb ik aangegeven dat ik zeker geïnteresseerd ben in het verhaal van het huis verkopen en terughuren. Vervolgens hebben wij een afspraak gemaakt en kwamen zij langs om ons huis te komen controleren of dat het werd goedgekeurd. En dat bleek inderdaad het geval te zijn!

Momenteel staat het huis te koop, op zoek naar een investeerder.

Bezoek de website voor meer informatie :