Het ondernemers verbond
Image default
Woning en Tuin

Huisnummers en naamplaten tegen scherpe prijzen

Om je te helpen bij het kiezen, hier een korte beschrijving van een aantal moderne naambordjes. Acrylaat, ook wel propenoaat genoemd, is een kunststof. Deze naamplaten vind je ook onder de noemer perspex en plexiglas. Acrylaat is sterk, licht en UV bestendig. Acrylaat plaatjes hebben een frisse uitstraling. Ze passen perfect bij hedendaagse woningen. Er zijn heldere, doorzichtige modellen.

Heb je liever een kleurtje? Je kunt onder meer kiezen voor groen, geel, grijs of lila. Kijk vooral ook even naar de borden in twee tinten, die zijn verrassend leuk! De tekst die jij opgeeft, wordt in het bord gegraveerd. De letters worden vervolgens gelakt. Uit deze kleuren kun je kiezen: beige, blauw, bordeaux, bruin, donkerblauw, donkergrijs, donkergroen, geel, groen, rood, wit, zilver en zwart. Wat de tint van het bord betreft, zijn opaal (wit mat) en glaslook populaire opties.

Een tweede voorbeeld: marmer look naamborden. Ze zijn gemaakt van kunststof, maar hebben de chique uitstraling van marmer. Deze betaalbare naamplaatjes zijn leverbaar in verschillende afmetingen. Ze zijn allemaal op voorraad, dus als je er vandaag een bestelt, krijg je ‘m binnen een paar dagen aan de deur afgeleverd. De verzending binnen Nederland is gratis.

Leisteen naambordjes gaan lang mee

Wel eens een leisteen naambord overwogen? Een natuurlijke uitstraling en lange levensduur zijn enkele pluspunten van deze naamplaten. Leisteen ontstaat in bergachtige gebieden uit klei die miljoenen jaren onder druk staat. Je kent leisteen vast van kerkdaken. Van oudsher worden die met dit materiaal bekleed. Maar er zijn meer toepassingen.

Vroeger werden schrijfplankjes en bijbehorende schrijfstiften van leisteen gemaakt. Professionele biljarttafels hebben leistenen onderplaten. Leisteen is gemakkelijk in een gewenste vorm te zagen. Het is een beetje vettig, niet waterdoorlatend en het beschikt over relatief weinig poriën. Dit alles zorgt ervoor dat een naamplaat van leisteen snel schoon te houden is. Op de leistenen borden van De Naambordensite is genoeg plek voor je naam en het huisnummer. Qua vorm kun je gaan voor vierkant, ovaal, rechthoekig en ruitvormig. Extra bijzonder zijn de bordjes met een klein RVS plaatje erop.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.denaambordensite.nl