Het ondernemers verbond
Image default
Woning en Tuin

Een massief houten bed van topkwaliteit

Houten bedden zijn ideaal

Houten bedden zijn niet alleen sfeervol en gezellig, maar ook ideaal omdat ze sterk en robuust zijn. En massief houten bed is dan ook populair en zie je steeds vaker in Nederlandse slaapkamers, zowel kinderkamers als slaapkamers van volwassenen. Eigenlijk is dat niet zo opmerkelijk, want een massief houten bed heeft de nodige pluspunten. 

 

Geschikt voor elke slaapkamer

Een massief houten bed past eigenlijk in elk soort slaapkamer. Hout matcht mooi met een modern en strak interieur, maar kun je ook prima gebruiken in een vrolijke kinderkamer of een klassieke slaapkamer. Het mooie van een massief houten bed is de natuurlijke en gezellige uitstraling die je er mee creëert. 

 

Lange levensduur van het materiaal

Zoek je een bed dat lang meegaat, dan is een bed van massief hout een goede optie. Massief hout is sterk en robuust en biedt veel slaapcomfort. Koop bij jouw houten bed een goede en sterke lattenbodem en een goed liggend matras en tal van heerlijke slaapuurtjes zijn gegarandeerd.

 

Alle kleuren mogelijk

Een van de pluspunten van hout is dat je dit in talloze kleuren kunt krijgen, of zelf kunt overschilderen. Zoek je een knus blauw, roze of groen kinderbedje van hout, dan hoef je niet lang te zoeken om mooie bedden te vinden die passen bij jouw smaak. Het aanbod aan stijlen, designs en maten bedden is tegenwoordig enorm groot. Er is veel keuze, zowel online als offline, en ook qua prijsklasse zijn er uiteenlopende mogelijkheden