Het ondernemers verbond
Image default
Internet

De toekomst van (online) faxen bij Vcare!

Online faxen met Vcare connect

Faxen is passé! Althans.. de oude manier van faxen wordt niet heel veel meer gebruikt. Niet zo gek natuurlijk met de komst van email. Toch blijft faxen nog steeds een belangrijk onderdeel van de interne IT voor specifieke bedrijven. Vcare onderschrijft het belang van veilig online faxen dankzij de eigen Vcare faxservice applicatie dat onderdeel vormt van Vcare connect. Met onze faxservice maken wij faxen toegankelijk, veilig en betrouwbaar voor elk bedrijf.

Email naar fax | Veilig en makkelijk

De faxservice van Vcare maakt het mogelijk dat je inkomende faxen kunt ontvangen op een faxnummer, die vervolgens de binnenkomende fax doorstuurt als een email adres naar de ontvanger. Het faxnummer is daarmee gekoppeld met een uniek email adres en de ontvanger krijgt in zijn of haar inbox de bijlage van de fax te zien. Het grote voordeel is dat door gebruik te maken van het e-mail protocol de locatie niet meer bindend is en je dus altijd een fax kunt ontvangen.

Voordelen faxen via email

De faxservice van Vcare maakt een tradtioneel faxapparaat dus onnodig. Door over te stappen naar Vcare connect kunnen wij je huidige faxnummer overnemen en deze koppelen met een uniek e-mail adres. Bestanden die gefaxt worden naar jouw e-mail adres worden verzonden via een aparte beveiligde verbinding. Vcare hanteert de hoogst mogelijke normen als het gaat om veiligheid en betrouwbaarheid en voldoet zodoende ook aan de ISO 27001 en NEN 7510. Omdat het grootste gedeelte van onze klanten in de zorg actief zijn, worden wij streng gecontroleerd door onafhankelijke overheidsorganisaties die de privacy en betrouwbaarheid toetsen van ons netwerk. Gebruk maken van Vcare connect betekent een volledig AVG-proof oplossing!

Snel inzetbaar voor jouw organisatie

Ons Vcare connect platform werkt volledig in de cloud. Geen last dus dus met zware software pakketten of dure licenties. Maar altijd online, schaalbaar en inzetbaar voor zorg én MKB. Dankzij slimme integraties met de grootste HIS en HAPIS systemen in Nederland ( Topicus, Pharmapartners en Chipsoft ) kunnen wij nagenoeg alle huisartsen bedienen in Nederland. Onze verkoopadviseurs komen graag met je in contact voor een vrijblijvende demonstratie op locatie.

Hogere betrouwbaarheid en veiligheid

Vcare garandeert op al haar verbindingen een uptime van 99%. Daarnaast zijn wij continu bezig met innovatie om onze applicaties slimmer en gebruiksvriendelijker te maken voor onze klanten. Doordat wij beschikken over een eigen IP lijn wordt alle data verzonden via een separate beveiligde verbinding. Dit maakt ons platform super veilig en volledig AVG-proof!

Nieuw: Beeldzorg bij Vcare

Onze nieuwste applicatie is de toevoeging van beeldzorg via beeldbellen. Sinds de Corona uitbraak heeft Vcare de ontwikkeling van veilig videobellen versneld om het mogelijk te maken dat huisartsen en andere zorgverleners op afstand veilig zorg kunnen aanbieden aan patiënten. Dankzij het gemak en eenvoud is wordt ons systeem steeds meer gebruikt door het land. Zo proberen wij ook te werken aan slimme oplossingen in de zorg.

https://www.vcareconnect.nl/