Het ondernemers verbond
Image default
Internet

Tuinverlichting; hoe kies je de juiste solarlampen

Je hebt net een nieuwbouw woning gekocht en na het inrichting van de binnenzijde, wordt het tijd dat je de buitenzijde van je verblijfplaats gaat aanpakken. Je hebt een gaaf idee laten uitwerken op papier en de indeling voldoet aan je wensen. Alleen rijst nu de vraag, hoe pak ik mijn tuinverlichting aan?

 

Maak de juiste keuze

 

Er zijn voldoende mogelijkheden om een prachtig plan te maken voor je achtertuin. Verschillende tuinverlichting die gebruikt worden tegenwoordig zijn sokkellampen, lantaarns, staande lampen of spots. Nadat je eindelijk een keuze hebt gemaakt welke type lamp je wilt gebruiken in je binnenplaats, wil je natuurlijk ook milieugericht denken. De plechtig bevestigde tuinspots, die je marmeren beeld prachtig accentueren, worden uitgerust met solar. De optie van tuinverlichting met solar wordt tegenwoordig ontzettend vaak toegepast om stroom te besparen in je huishouden.

 

De puntjes op de I

 

Dan heb je ook nog tuinverlichting uitgezonderd van solar, die vaak aan de gevel gehangen wordt bij een woning. De befaamde buitenlamp die voor gezelligheid moet zorgen als je een avondje in je tuin wilt doorbrengen. Het is hartstikke zonde als deze lamp de gehele dag aanstaat als jezelf niet thuis bent. De gemoedelijke uitstraling heeft de lamp aan de gevel pas als het donker begint te worden. Als je dan kiest voor een buitenlamp met licht donker sensor, dan springt de lamp pas aan bij het inzetten van de avond. Hij is ingesteld om bij een bepaald lichtniveau aan te springen, waardoor jijzelf nooit erover hoeft na te denken of je de buitenverlichting aan moet zetten. Je kunt gewoon lekker in je luie stoel blijven zitten en genieten van je versnapering. En het mooie aan de buitenlamp met de licht donker sensor, is dat die bij het aanbreken van de ochtendgloren de lamp ook vanzelf uitgaat. Hiermee is de indeling van jouw omheinde lustoord compleet!

Bezoek de website voor meer informatie : https://alleslicht.nl