Het ondernemers verbond
Image default
Aanbiedingen

IT Solution Architect

We zijn op zoek naar ingenieurs / architecten voor IT-oplossingen in Grid (Department) Apps & Digital Innovation.

Uw werk

Ben je een aspirant-persoon en wil je deel uitmaken van Grid Apps & Digital Innovation? Je collega’s werken elke dag hard om de beste Nederlandse bankapps te maken; Grip, Kendu, Tikkie en mobiel bankieren. We geloven ook sterk in “design thinking” en agile werkmethodes.

Als solution engineer (SE) ben je een echte verbinder en kan je heldere content voor collega’s instellen. In deze functie is het belangrijk om de omvang van uw werk, de technische uitvoering en kwaliteit van deze componenten te bewaken. U bespreekt veel gebieden en verschillende functies omdat u de spil van het netwerk bent tussen ons bedrijf en IT. Zo ben je bijvoorbeeld projectleider, netbeheerder en sparringpartner voor producteigenaren. De complexiteit van deze functie is dat begeleiding en ondersteuning een diepgaand begrip van de gebieden van het raster vereisen. Onze nieuwe SE is verantwoordelijk voor het toezicht op en het toezicht op de kwaliteit van de architectuur en weet deze informatie door te geven aan collega’s. Samen vindt u de juiste prioriteiten om aan de zakelijke behoeften te voldoen. Door technische expertise, langetermijnvisie, productkennis en soft skills kan SE de oplossingsintentie vereenvoudigen en verbeteren, waardoor toekomstige veranderingen gemakkelijker worden. Daarom zijn alle SE-activiteiten gericht op langetermijndenken en het creëren van een roadmap voor Grid, en op weg naar Future State Architecture.

Je profiel

Op technisch gebied zijn wij op zoek naar SE’s met uitgebreide kennis in zowel IT als business. Onze nieuwe SE weet hoe te bewegen in de cloud Azure / AWS en kent de uitdagingen waarmee ontwikkelaars worden geconfronteerd. Onze nieuwe SE heeft een diepgaand begrip van gerelateerde applicaties, hoe ze bijdragen aan het voldoen aan zakelijke vereisten en de ABN-AMRO-architectuur. Deze persoon heeft kennis op universitair niveau en minimaal 5 tot 7 jaar relevante werkervaring, waaronder 3 tot 5 jaar ervaring op het gebied van systems engineering.

Qua persoonlijkheid zoeken we iemand die sterke schoenen draagt. Mensen die graag innovatie doorvoeren en verandering tot stand brengen. Dus, weet je hoe je mensen in je eigen visie kunt brengen? Weet jij hoe je mensen kunt beïnvloeden en kun je snel de crux van een bepaalde situatie identificeren? Gebruik je cv en korte motivatie om snel op deze vacature te reageren.

Je kent de volgende tools:

Togaf

Archimate Certified

UML

Rest

Je hebt kennis over:

Security standaarden; user security en applicatie security

Azure

AWS

Java

Agile

DevOps (mindset)

Je bezit onderstaande competenties:

Verbinder

Zelfkennis

Veranderingsgerichtheid

Organisatiesensitiviteit

Sterke mondelinge communicatie

Sterke visie

Vernieuwend

Wij zijn van mening dat de mentaliteit van oplossingsingenieurs is:

De solution engineer is de “connector” tussen IT en business in de bank. Je kunt dit doen tussen verschillende teams en IT-integrators, maar vooral met elkaar.

Oplossingsingenieurs bestuderen de obstakels en ontwikkelen ook een duidelijke strategie voor de toekomstige architectuur in grid A&DI. U vindt het belangrijk om een ​​duidelijke visie op te stellen in onze toekomstige staat van architectuur, maar het belangrijkste is dat u weet hoe u op een duidelijke basis keuzes kunt maken en hoe we dit probleem samen zullen oplossen.

De oplossingsingenieur begrijpt de nieuwste IT-kennis op het gebied van architectonische trends en begrijpt zijn expertise.

De solution engineer staat klaar om het bezorgteam te bedienen. Ze bieden ondersteuning waar nodig en begeleiding op architectuurniveau indien nodig.

Oplossingsingenieurs zijn geestig en ruimdenkend. Ze proberen dingen gemakkelijker te maken, maar het belangrijkste is meer duidelijkheid.

We bieden

Bij ABN AMRO kun je deelnemen aan Future State Architecture om de beste ABN AMRO applicatie te realiseren. We hopen van uw ervaringen te leren en best practices toe te passen. Wij bieden u de mogelijkheid om uw professionele kennis te verdiepen of uw kennis uit te breiden. U bepaalt zelf hoe u deze ruimte gebruikt.

Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en netwerk in om onze klanten te bedienen. Stel hen in staat hun doelen te bereiken op basis van verantwoorde beslissingen. Klantvoordelen zijn altijd het belangrijkste.

Bij ons krijg je:

Werk vrij en flexibel, met voldoende ruimte voor groei

Het totale maandinkomen (inclusief 8% vakantiegeld) ligt tussen 52.977 euro en 75.961 euro, op basis van een 36-urige werkweek

11% extra budget, waarmee u flexibele arbeidsvoorwaarden kunt kopen

Persoonlijk ontwikkelingsbudget van 1.000 euro per jaar

OV-abonnement of verzendbudget

Uitstekend pensioenplan

Vacatures per categorie In België Vacatures

https://www.vindazo.nl/keywords/architect.html