Het ondernemers verbond
Image default
Commercie

Een Mercedes Sprinter Tourer biedt je ruimte

bedrijfsauto leasen of bedrijfswagen leasen 

Een Mercedes Sprinter is te koop in diverse uitvoeringen. Deze variëren in prijs omdat je kunt kiezen voor een standaard instapmodel maar ook vele extra’s kunt laten inbouwen.

Met een Mercedes Sprinter Tourer neem je veel mensen mee

Welk model je kiest hangt af van wat je ermee wilt doen. Wil je graag veel personen met de Mercedes Sprinter vervoeren (al dan niet voor je werk) dan kies je het beste voor een Tourer variant. Deze bus is verkrijgbaar in drie verschillende carrosserielengten en twee verschillende hoogtes. Je kunt er tot maximaal drie rijen zitplaatsen in laten maken zodat er zoveel mogelijk mensen mee kunnen als wettelijk toegestaan is. Je hebt voor een dergelijke bus geen speciaal groot rijbewijs nodig.

Kijk of je koopt of beter leaset

De prijs van de Tourer kan uiteenlopen afhankelijk van het model. Je kunt een standaardmodel nemen zodat je financieel gezien niet de hoofdprijs betaalt maar als het budget het toelaat en je graag wat extra’s wilt kun je diverse opties laten inbouwen. Hoe meer opties hoe hoger de prijs uiteraard uitvalt. De Tourer kan zowel gekocht als geleased worden. Als je graag een dergelijke bus wilt aanschaffen maar er niet meteen de volledige aankoopsom voor beschikbaar hebt is leasen een goede optie. Zeker voor ondernemers kan dit gunstig uitpakken om leasen fiscale voordelen kan opleveren omdat je een aankoop doet die voor het werk is.

Goede gebruikte exemplaren

Heb je een busje nodig om mensen te vervoeren maar wil of kun je er niet al te veel geld aan besteden omdat je een starter bent en niet zoveel budget beschikbaar hebt voor vervoer? Kijk dan eens rond bij de (jong) gebruikte modellen. Het aanbod is groot dus daarin vind je wellicht ook een geschikte bus. Daarbij is zowel kopen als leasen mogelijk.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.bedrijfswagenleasenzzp.nl/