Het ondernemers verbond
Image default
Commercie

LED lampen en hun types

Als u denkt dat alle lichtemitterende diode (LED lampen) net hetzelfde zijn, dan ben je verkeerd. Dit is omdat ze in verschillende soorten en vormen voorkomen, zoals uw gewone gloeilamp verlichting. De juiste vorm van LED-lampen die u zou moeten kopen, hangt af van verschillende aspecten en van hun toepassing, helderheid, vermogen, kleur, evenals speciale functies en zelfs de structuur. Onder de specifieke formulieren of typen, hebt u de veelzijdige reflectoren, evenals de dimbare verlichting. Onder deze formulieren zijn er meer arrays van specifieke items waaruit u kunt kiezen.

Veelzijdige reflectoren

Er zijn LED lampen met veelzijdige reflector lampen. Dit zijn de formaten van de halogeen lampen die oorspronkelijk werden ontworpen en vervaardigd voor diaprojectoren. Echter, deze zijn en worden gebruikt in verschillende verlichtingstoepassingen van de woon- en retail. MR16 led lampen is een van de veel voorkomende soorten; waarin het getal 16 verwijst naar de diameter in achtsten van één duim over haar voorkant. LED GU10 is gewoon een afgeleide hiervan, die over de passende indeling van de lampvoet en te onderscheiden door de U-vorm voor zijn keramische basis. De nummer 10 verwijst naar de afstand van de pin naar het centrum, in millimeter.

Dimbare verlichting

Verder zijn er ook Dimbare LED lampen die u kunt kiezen. Zoals de naam suggereert, wordt dit gebruikt met een dimbare schakelaar te creëren verschillende gemoedstoestanden in een bepaalde ruimte. Dit wordt gedaan door het veranderen van de helderheid van de lamp. Ze zijn niet alleen voor sierdoeleinden. Integendeel, zij zijn voor energiebesparing redenen ook sindsdien kunt u het aanpassen van de helderheid afhankelijk van het natuurlijke licht binnenkomt op uw kamer. Onder de specifieke voorbeelden hiervan zijn de 3-watt E14 voor de SES van de kaars, kaars bajonet B22, evenals de Cree P4 GU10 en nog veel meer. Ze kunnen ook komen in verschillende vermogen zoals die in 6W, 5W, 4W en zelfs 3W.

Licht

Verder zijn er ook LED lampen die in speciale gebouwd, installatie en vorm. Sommige van deze zijn de LED downlighters die direct van het licht naar beneden. Een voorbeeld hiervan is de 1W instelbare plafond LED naar beneden van licht, dat een equivalent van 10 watt is terwijl slechts 1w energie verbruikt. De kleur kan ofwel een warm wit 3000 K of een koele witte 4 000K. De spanning is 240 volt, terwijl de helderheid ervan gelijk is aan 70 lm. Een ander voorbeeld is de inbouw 4W LED lamp met een gemiddelde levensduur van 35.000 uur. Terwijl de helderheid wordt gemeten op 240 lumen met een lichtopbrengst van 35w, is het stroomverbruik slechts 4w. Zijn lichaam is gemaakt van een zilveren geborsteld aluminium.

 

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.leds-depot.nl/