Het ondernemers verbond
Image default
Commercie

Jabra Elite 65t

True-Wireless-In-Ears: Jabra Elite 65t test

De Deense akoestische experts van Jabra presenteerden op de CES 2018 technologiebeurs drie nieuwe modellen hoofdtelefoons, die bedoeld zijn om een goed geluid en vooral een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid te bieden. De Elite 65t is bedoeld als het perfecte model voor muziekliefhebbers die niet de volledige functionaliteit van een sporthoofdtelefoon nodig hebben. Wij hebben het geluid en de werking van de Elite 65t getest.

Jabra Elite 65t: Eigenschappen en bediening

De Elite 65t is een herziene versie van de Elite Sport, maar zonder fitnesssensoren. Goed: De drukknoppen voor volume en titelsprong zijn nu niet alleen makkelijker te voelen op de linkeroortelefoon, maar hebben ook een zachter drukpunt. In de praktijk leidt dit tot een nauwkeurigere werking en aanzienlijk minder geknoei. Het komt er uiteindelijk op neer dat het nog steeds niet geweldig is – met andere modellen is het bijvoorbeeld veel gemakkelijker met aanraaksensoren. De gebruiker bestuurt oproepen en start en pauzeert oproepen op de rechter oortelefoon, waarvan de volledige afdekking is ontworpen als één enkele drukknop. Praktisch: De Elite 65t heeft een transparantiemodus die omgevingsgeluiden in het oor speelt. Dit verhoogt de aandacht en uiteindelijk de veiligheid, bijvoorbeeld bij deelname aan het verkeer, omdat de correct ingebrachte in-ears het omgevingsgeluid bijna volledig elimineren. Verdere instellingen zoals geluidsaanpassingen en automatische uitschakeling en toegang tot Siri, Google Assistant of Alexa kunnen worden gemaakt in de duidelijke, gratis Jabra app. Als u ze wilt gebruiken voor sport, hoeft u zich geen zorgen te maken over zweet of vuil: ze zijn IP55 beschermd tegen het binnendringen van water en stof.

Jabra Elite 65t getest: geluid en draagcomfort

Hoewel Jabra slechts drie rubberen armaturen met vleugels levert, zitten de knoppen dankzij de compacte en ergonomische vorm van de Elite 65t comfortabel en veilig in het oor. Het is ook prijzenswaardig dat ze extreem snel en gemakkelijk te gebruiken zijn. Zodra de in-ears stevig in het oor zitten, leveren ze een vlezig, vrij warm geluid. Over het geheel genomen is het geluid goed en nog steeds evenwichtig, maar ook minder dynamisch en terughoudender in het middengebied dan bijvoorbeeld bij de AirPods van Apple. De levensduur van de batterij van vijf uur en 36 minuten is relatief goed. Dit is ook voldoende voor een langere treinreis door Duitsland en als de stekkers leeg zijn, kunnen ze twee keer volledig worden opgeladen met de compacte koffer. https://tevredenconsument.nl/beoordelingen/jabra-elite-active-65t/

Bezoek de website voor meer informatie : https://tevredenconsument.nl/