Het ondernemers verbond
Image default
Bedrijven

Wil je ook moderniseren? Dan moet je bij Van Zwitserland zijn!

We moderniseren elke dag in Nederland. Vrijwel alles gaat digitaal tegenwoordig. Van winkelen tot internetbankieren. Je wilt wel mee met de tijd natuurlijk. Een goede toevoeging aan het digitaliseren is het aanschaffen van een draadloze achteruitrijcamera. Een achteruitrijcamera is niet alleen een toevoeging aan de meedoen van de samenleving, maar is ook een toevoeging aan je veiligheid. Een achteruitrij camera biedt een extra paar ogen aan. Dankzij een achteruitrij camera heb je beeld bij het parkeren bijvoorbeeld. Handig, vooral als je niet de beste bent met parkeren. Maar het is niet alleen van belang voor jou eigen veiligheid, maar ook voor dat van andere. Met een achteruitrijcamera heb je eenmaal meer zicht. Dat kan vervelende ongelukken voorkomen.

Je kan een achteruitrijcamera set kopen. Achteruitrij camera’s zijn er in vele vormen en maten. Welke achteruitrij camera voor uw specifieke situatie de beste achteruit rij camera is van vele factoren afhankelijk. In principe moet je met een achteruitrij camera vanuit het voertuig goed kunnen zien wat er achter het voertuig gebeurt. Afhankelijk van het type voertuig, de afmetingen van het voertuig en de situaties waarin het voertuig gebruikt wordt is de ene achteruitrij camera daar geschikter voor dan andere.  

Als je eenmaal hebt besloten een achteruitrijcamera te kopen, dan kan het beste bij Van Zwitserland zijn. Van Zwitserland BV is dé specialist op het gebied van voertuigveiligheid voor het camperbedrijf, de wagenparkbeheerder, machinebouwer of de carrosseriebouwer. Bij van Zwitserland produceren en leveren ze achteruitrijcamera systemen en een groot hoeveelheid aan andere voertuigveiligheidsproducten. Sinds de oprichting in 2005 hebben ze ons ten doel gesteld de nieuwste en beste producten te ontwikkelen en produceren. Op die manier doen zij ook mee aan de modernisering. Om de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben ze een aanpak ontwikkeld waarbij ze ons richten op het bieden van advies op maat, volledige service en custom design.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.vanzwitserland.nl/