Het ondernemers verbond
Image default
Financien

Zorggeloos slapen

Zorgeloos slapen

Bijna iedereen heft het wel eens gehad. Niet goed kunnen slapen en daardoor overdag minder goed presteren door financiële stress. In feite stelt het niet veel voor maar toch kan het uw hele leven ontwrichten. Door de slechte slaap functioneert u overdag minder goed op uw werk. Het gevolg daarvan is dat er werkdruk ontstaat en zo stapelen de problemen elkaar op. Daarom is het behouden van financieel overzicht erg belangrijk. Door een financieel overzicht te maken kunt u bepalen wat u kunt uitgeven, waaraan u het uitgeeft en wat u moet sparen. Veel mensen hebben dit financiële plaatje niet duidelijk voor ogen en in mindere tijden gaat het dan al snel mis. Dit bedrijf helpt u de financiële zaken helder voor ogen te krijgen en het zelfs nog leuk te maken.

 

Door de hulp van een personal coach krijgt u hulp bij het op orde krijgen van uw financiële zaken en wordt u geholpen met het opstellen van een budget plan. Dit kan zowel zakelijk als privé.

 

De budgetcoach haalt u eerst door een financiële APK keuring. Tijdens deze keuring wordt uw bekwaamheid op financieel gebied getest en wordt de oorzaak van de fout die is gemaakt onderzocht.

 

De budgetcoach stoomt u klaar om in de toekomst zelf de financiën op een gestructureerde manier te kunnen onderhouden en een budget te op te stellen dat besteedbaar is voor bepaalde zaken. Zo is er geen hulp meer van buitenaf nodig en leert u dat omgaan met geld nog niet eens zo vervelend hoeft te zijn.

 

Voor wie is de budgetcoach?

 

De budgetcoach wordt helaas momenteel vaak geraadpleegd voor grote financiële problemen. Dit is niet waarvoor het bedrijf alleen is op gestaan. Deze personal coach  wil preventief te werk gaan zodat u geen kennis hoeft te maken met de oneigenaardigheden van financiële stress. De budgetcoach is er dus niet alleen om rampzalige zaken op te lossen, juist niet. De budgetcoach is al verstandig om te raadplegen wanneer u regelmatig geld te kort komt of wanneer u voor een levens veranderende gebeurtenis staat. Begeleiding

 

Het is natuurlijk altijd onprettig om in een echtscheiding of overlijden van een naaste terecht te komen. Ook zorgt de komst van kinderen een belangrijke rol in het financiële leven. Dit zijn zaken waar u rekening mee dient te houden in het financiële overzicht.

 

Ook voor die zaken is de budgetcoach er. Huiswerk

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.oostra-partners.nl/