Het ondernemers verbond
Image default
Financien

Geld lenen in Belgie, is het echt zo moeilijk?

Het wordt steeds moeilijker geld te lenen in België. Hoewel het economisch toch wel steeds beter gaat zijn banken huiverig om hun geld in te zetten voor leningen met een risico. Dat wil zeggen dat leningen moeten voldoen aan steeds meer voorwaarden, er meer en meer papieren nodig zijn, en dan nog is de kans groot dat uw aanvraag niet wordt gehonoreerd. De verbetering van de economie in Europa bereikt u dus niet. Hoewel uw salaris misschien wel beter geworden is kunt u nog steeds niet uw keuken verbouwen, en die nieuwe auto die eigenlijk zo hard nodig is, blijft bij de handelaar in de toonkamer staan. Zijn de strenge voorwaarden van de reguliere banken niet te omzeilen? Is die berg aan papieren en formulieren echt noodzakelijk? Laten we eens kijken of er andere mogelijkheden zijn.

Opmerken, het lenen van geld is niet gratis. Elk aanbod dat u gaat vinden bij uw verdere onderzoek on line zal u de mooiste voorbeelden laten zien. Maar de eenvoudige regel is, iedere aanbieder van financiele diensten doet wat hij doet om er aan te verdienen, de een wat meer dan de ander. Dat wil zeggen, wanneer u gebruik maakt van om het even welke financiële dienst, zal dat geld kosten. In het algemeen, Geld lenen is niet zeer moeilijk, ook niet in België. Maar het is wel de moeite waard de aangeboden diensten goed te onderzoeken.

Cofidis

Cofidis is geen kleine bank, en het is ook niet een nieuw bedrijf. Cofidis verleend al dertig jaar diensten op financieel gebied. Vierhonderd medewerkers staan klaar om ook u aan de lening te helpen die het best bij u past. Leningen, maar ook verzekeringen, financieel advies en de antwoorden op gewone vragen aangaande geld en financiën. Hoeveel geld wilt u lenen? Bepaal voordat u verder gaat eerst zelf hoeveel geld u kunt lenen, dat wil zeggen, hoeveel kunt u maandelijks terugbetalen. Dan volgt natuurlijk de vraag waarvoor wilt u het geld gebruiken? Een kleine lening om een tekort te overbruggen? Een krediet kaart aanvragen? Of wilt u al uw bestaande kredieten bij een dienstverlener onderbrengen? Hier is een financieel dienstverlener die met u meedenkt. U kunt er terecht om de problemen die u tegen komt op te lossen, niet alleen voor nu maar voor langere tijd.

Cetelem

De website van Cetelem is heel duidelijk. U kunt direct en op het scherm zonder ingewikkelde vragen uw eigen mogelijkheden en wensen uitzoeken. En aan de hand daarvan bepaald u zelf welke lening voor u het beste is. Het aanbod van Cetelem is min of meer hetzelfde als degene van Cofidis, maar met een belangrijke uitzondering. Cetelem biedt haar eigen krediet kaart aan. Een kaart die u kunt gebruiken waar en wanneer u maar wilt. Om een rekening te voldoen, of om het dinner in een restaurant te betalen. De maandelijkse aflossing wordt niet bepaald door een bedrag aan abonnementskosten, maar alleen door het gebruikte bedrag. Een betaalbare kredietkaart dus, die u bovendien zelf kunt controleren via een persoonlijke ruimte op het web. Daar kunt u ook op elk moment zien hoeveel u al besteedt hebt, en dus zelf beslissen of u nog meer krediet nodig hebt, of niet. Cetelem heeft bovendien een leuke manier bedacht om uw profiel op het web bij te houden, een extra Cetelem Personage houdt u op de hoogte van nieuws en vereenvoudigd de aangeboden producten. financiën zijn niet altijd even makkelijk te begrijpen, het Cetelem Personage helpt u daarbij.

Beobank

Beobank biedt niet alleen maar leningen aan. Het is geen kredietbank alleen maar eerder een gewone bank. Ook het dagelijks bankieren is dus mogelijk via deze bank. Open een bankrekening voor alle lopende zaken, om bijvoorbeeld uw loon op te ontvangen. En wat is dan het verschil tussen Beobank en een van de klassieke banken in België? De Beobank Zichtrekening is gratis. U betaald niets voor de dienstverlening, voor het hebben van een bankrekening. Ook andere diensten bij deze financiële instelling zijn goedkoper dan bij de traditionele banken, eenvoudig omdat deze bank niet geloofd in een gigantisch administratief apparaat. Maar u kunt wel een premie ontvangen voor trouw sparen op een spaarrekening van Beobank, kredietkaarten gebruiken, een lening aanvragen of uzelf en uw familie verzekeren.

Buyway

Buyway: Het mag dan Engels klinken, de voorloper van Buyway is al sedert 1996 gevestigd in Brussel. Een echt Belgisch bedrijf. Buyways verstrekt kredieten niet alleen op de klassieke manier. U kunt een krediet aanvragen dat u kunt gebruiken zoals u dat wenst. Dit kan zonder gebruik te maken van een krediet kaart. Maar het belangrijkste product van Buyway is natuurlijk wel die kredietkaart. Zonder jaarlijkse bijdrage en vooral zonder dossierkosten, kunt u er zeker van zijn dat de kredietkaart van Buyways ook voor u goedkoper is. Met een minimale maandelijkse aflossing en gespreide betaling van de door u gekochte artikelen of betaalde rekeningen kunnen ook de voorschriften heel coulant genoemd worden. Bovendien biedt Buyways een thuisbankier service aan, maar ook maandelijkse overzichten. Duidelijkheid is noodzakelijk, u wilt tenslotte het overzicht over uw financiële toestand niet verliezen. Het is een Mastercard, die wereldwijd geaccepteerd wordt voor aankopen on line of in handelszaken.

Bezoek de website voor meer informatie : http://geldleneninbelgie.com/persoonlijke-leningen/