Het ondernemers verbond
Image default
Financien

Schuld hulp

 

Live now, pay later. Dat was het motto wat de Amerikanen hadden voordat ze in de economische crisis van 1930 terecht kwamen. Doordat mensen niet bang waren om geld te lenen en maximaal wilden genieten van het leven ging het finaal mis. De Amerikaanse markt stortte in elkaar door een beurskrach en binnen een jaar ging iedere cent 3 keer over de kop voordat het werd uitgegeven. Doordat de Amerikaanse crisis in elkaar stortte ontstond er een wereldcrisis aangezien de Amerikanen Duitsland hielpen de schuldbetalingen te betalen aan de geallieerden. Daar werd een oplossing voor gevonden. Door schulden meteen af te betalen en zuiniger te leven kwam de wereld weer uit de economische crisis. De zelfde effecten traden op tijdens de credit crisis die in 2008 begon en waar we nog steeds in een lichte vorm mee te maken hebben.

De afgelopen jaren is de werkloosheid flink gestegen en hebben veel bedrijven het moeilijk gekregen. Daar heeft de maatschappij voor moeten boeten en daar bent u dus ook de dupe van geweest. Het is hoogstwaarschijnlijk moeilijker geweest om geld uit te geven en er is minder ruimte geweest voor bijzonderheden of extra’s. In het minste geval bent u zelfs in de schulden terecht gekomen.

Schulden zijn erg lastig te herstellen. Vaak gaat het alleen maar van kwaad tot erger. Wanneer één rekening niet meer betaalt kan worden volgen de rekeningen elkaar al snel op. Nu we bijna uit de credit crisis zijn betekent het nog niet dat we weer rijk kunnen gaan leven. De schulden blijven bestaan en worden langzaam maar zeker afgelost. Daarbij wil adviesbureaus u graag helpen door hulp te bieden bij schulden.

De coach die u van de adviesbureaus krijgt helpt u de financiële situatie op orde te brengen en maakt samen met u een plan om de schulden af te lossen maar toch nog een beetje fatsoenlijk te kunnen leven. De Budgetcoaches zijn getraind op financieel gebied en hebben vaak al een achtergrond in de wereld van banken en verzekeringen.

U bent nooit te laat om hulp bij schulden te krijgen. Het is echter wel verstandig om er zo vroeg mogelijk mee te beginnen hoe vervelend het ook is. De coach die u van de adviesbureaus  krijgt helpt u met het creëren van een plan en probeert het aflossen zo leuk mogelijk te maken.

Zorg er dus voor dat u er op tijd bij bent. Maar houd in gedachten dat het nooit te laat is om hulp te vragen.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.oostra-partners.nl/