Het ondernemers verbond
Image default
Personeel

Biedt u goede werkomstandigheden voor uw personeel?

De inrichting van een kantoor is vaak duur en hier is niet altijd genoeg budget voor beschikbaar. Goede arbeidsomstandigheden zijn echter een vereiste vanuit de arbo-wet. Hieronder vallen ook de werkomstandigheden die u als werkgever aan uw personeel aanbied. De steeds betere technologie doet bovendien onderzoek naar de werkhouding van personen. Vaak horen we vanuit medische achtergrond dat er nog veel ruimte is voor verbetering. Een werkgever heeft hier zeker een stem in.

Wanneer werknemers vooral een zittend beroep uitoefenen is een ergonomische bureaustoel een aanwinst voor het bedrijf. Hierdoor zal het personeel een betere zittende houding aannemen, waardoor bijvoorbeeld rugklachten ten gevolge van verkeerde houdingen, vermeden kunnen worden. Mocht een bedrijf voor het personeel zo’n ergonomische bureaustoel kopen, is hier natuurlijk een budget voor nodig. Een aankoop als deze word snel onderschat en brengt hoge kosten met zich mee.

Een andere oplossing voor een betere werkhouding is een in hoogte verstelbaar bureau. Deze bureaus gaan lang mee en kunnen aangepast worden aan de persoonlijke wensen van het personeel. Op deze manier kan men zelf bepalen wat een prettige hoogte is om aan te werken. Bovendien word er vanuit medische hoek steeds vaker gepromoot om staand te werken. Dit zou beter zijn voor de doorbloeding, zou ervoor zorgen dat je lichaam meer beweging heeft waardoor werknemers ook actiever zijn in hun werkzaamheden. Dit zijn natuurlijk allemaal prachtige voordelen, maar niet elk bedrijf beschikt over genoeg financiële middelen om deze verstelbare bureaus aan te schaffen. Gelukkig biedt BNR kantoormeubelen hierin de uitkomst. Dit bedrijf biedt deze producten tegen een zeer scherpe prijs, omdat zij zonder tussenpersonen werken. Bent u dus geïnteresseerd, maar zit u met een krap budget? Neem gerust een kijkje op hun website. Wilt u liever langs gaan op kantoor, dan kan dit uiteraard ook.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.bnrkantoor.nl/