Het ondernemers verbond
Image default
Bedrijfsvoering

Horeca advies

Niet alle horeca ondernemers hebben evenveel kennis van de organisatorische rompslomp die komt kijken bij het opzetten en runnen van een horeca bedrijf. En horeca advies wordt niet direct ingezet. Er moet van tevoren van alles geregeld en gekocht worden. Denkt u maar eens aan keukenapparatuur, koffiemachines, restaurant meubilair, etc.

Mooi aanbod?

De ervaring van veel horecaondernemers is dat onafhankelijkheid van welk merk dan ook het beste werkt en het meeste voordeel oplevert. Krijgt u van een bepaalde leverancier bijvoorbeeld een koelkast, een tap, een mooie neonverlichting en een hele mooie bonus ‘cadeau’? In de meeste gevallen betaalt u deze gewoon zelf doordat in de kostprijs van het product rekening is gehouden met dit soort kosten. Wist u dit? Daarom is horeca advies van een ervaren specialist altijd van toegevoegde waarde. Zij kunnen perfect inschatten wat nodig is aan inrichting en waar u dat het beste kunt aanschaffen. Ze weten precies hoe te onderhandelen zodat het voor u de meest gunstige prijs oplevert, zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit en wensen.

Merken

Is het volume aan dranken wat u aanbiedt niet heel erg spectaculair, zoals het bij de meeste buurtcafés, kantines verenigingen, dorpscafés of buurthuizen het geval is? Dan bent u niet interessant voor een merkeigenaar of importeur. In alle andere gevallen wil iedereen u ook graag leveren zonder handtekening of contract. Juist een onafhankelijk bedrijf kan u het beste horeca advies geven. Het maakt voor zo’n bedrijf geen verschil of u kiest voor bepaalde merken, of kiest voor bepaalde huismerken. In alle gevallen is het verdienmodel hetzelfde en wordt er in overleg gekeken naar wat voor uw zaak het beste werkt. Dit wordt ook wel horeca advies op maat genoemd.

Wat houdt horeca advies in?

Horeca advies houdt in dat er meestal niet met contracten wordt gewerkt. Ook kan horeca advies u tegen de kostprijs behulpzaam zijn bij de aanschaf, installatie en onderhoud van bijvoorbeeld uw bier tap installatie, dranken koelingen, gepersonaliseerd glaswerk, vilt, tapknoppen, uithangborden etc. U kunt ondernemen en bent zelf baas, de rest besteedt u uit. Van het horeca advies tot en met de uitvoering van een volledige verzorging van dranken en installaties.

Bezoek de website voor meer informatie : https://drankengilde.nl/horeca-advies/