Het ondernemers verbond
Image default
Bedrijfsvoering

Watertank 1000 liter

Een watertank kan u inzetten voor allerlei doeleinden.

Daarom zijn watertanks enorm geliefd in de industriesector, de agrarische sector, magazijnen maar ook voor bij u in de achtertuin. Zoals de naam al doet vermoeden is een watertank erg geschikt voor het volgende: 

– Water 

– Afvalwater 

– Drinkwater 

– Sproeiwater 

– Regenwater 

De watertanks zijn gemaakt van kunststof. Dit komt omdat deze een temperatuur aan kunnen van maximaal 65 graden en daarnaast omdat deze stof geen licht door laat. Hierdoor voorkomt u algvorming. De watertanks zijn geschikt om op een regenwateropvangsysteem aan te sluiten. De watertanks worden vaak gebruikt als tussenbuffer of tussenreservoir. U creëert dus uw eigen regenwaterput. Een watertank 1000 liter is vaak de meest verkochte watertank. Dit is namelijk genoeg liter om een hele tijd mee door te brengen en daarnaast is deze niet te groot. Watertanks zijn erin zeer veel verschillende uitvoeringen. Het materiaal, volume en vorm kan bijvoorbeeld variëren. Door de dikke wanden en de aaneengesloten structuur van de watertank zorgen ervoor dat de watertank stootvast is en niet vervormt. 

Waar zijn watertanks van gemaakt?

De watertanks zijn gemaakt van blauw kunststof waardoor de inspectie gemakkelijk te doen is. Watertank 1000 liter heeft een erg lange levensduur. Daarnaast zijn ze ook nog eens 100% recyclebaar. Maar door de kunststof wat gebruikt wordt voor de watertank is erg licht van gewicht waardoor deze gemakkelijk neer te zetten is. Ook in de hoogte werken met watertanks is erg gemakkelijk. Wanneer u een watertank aanschaft worden de toebehoren ook mee geleverd. Hier hoort bijvoorbeeld bij; dompelpompen, droog opgestelde pompen, hydrofoorinstallaties, aansluitmaterialen, slangtulen door- en afvoeren, vulopeningen, ontluchtingen, hand- mangaten en inspectieluiken.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.tankgigant.nl/ondergrondse-watertanks/