Het ondernemers verbond
Image default
Bedrijfsvoering

Een SEO specialist inhuren voor een website

Een SEO specialist kan worden ingehuurd om websites hogerop te brengen in Google en de andere zoekmachines. Deze zoekmachines bestaan vooral uit Yahoo en Bing, die ook een steeds groter wordende marktaandeel voor zichtzelf vergaren. De reden hiervoor is dat de eindconsument meer diversiteit in het landschap van de zoekmachines eist. Het is bijna onmogelijk om in deze concurrerende markt met verschillende enorme partijen de enige “echte” te blijven. Maar wat is de macht van de publishers op dit moment? En wat kunnen de websites die een publicatie binnen de zoekmachines willen eraan doen om prominenter te worden gepubliceerd? In dit artikel gaan we hier verder op in.

Wat kan een SEO specialist voor jouw website betekenen?

Een SEO specialist wordt onder andere ingehuurd om een website hogerop te brengen voor bepaalde zoekwoorden. Deze zoekwoorden worden in veel gevallen aan het begin van het traject bepaald door middel van een zoekwoordonderzoek. Dit zoekwoordonderzoek kan vele duizende zoekwoorden meenemen en in een aantal uur wordt er een complete SEO strategie bepaald.

Het zoekwoordonderzoek wordt uitgevoerd door middel van SEO software die het hele internet scraped en hier de zoekwoorden uithaalt. Er wordt bij de zoekwoorden ook direct bepaald waar de kansen liggen voor het SEO traject. Dit houdt in: Op welke zoekwoorden wordt vaak gezocht maar tegelijkertijd weinig geconcurreerd? Deze zoekvolumes worden in de meeste gevallen uitgedrukt in maandelijkse getallen. Dus, hoevaak wordt er per maand gezocht op dit zoekwoord?

Wanneer de SEO specialist klaar is met het zoekwoordonderzoek gaat hij of zij verder met de koppeling van de zoekwoorden met de juiste landingspagina’s. Dit wordt uiteindelijk de website structuur wat een enorm belangrijk element is in de SEO campagne van een website. Een goede website structuur kan SEO kracht doorgeven (als een doorgeefluik) aan dieperliggende pagina’s. Dit zorgt ervoor dat alle pagina’s op de website de mogelijkheid hebben om te kunnen ranken in Google en de andere zoekmachines.

Als de website structuur is opgebouwd (op de correcte wijze), dan kan de SEO specialist een doorstart maken met de invulling van deze pagina’s. De invulling van deze pagina’s wordt gedaan door de juiste content voor de juiste landingspagina’s op te stellen. Het opstellen van de juiste content (afbeeldingen, tekst en rich media) wordt gedaan door een aparte specialist die hier ervaren in is. dit maakt dat zowel de structuur van de website goed staat als de invulling van de landingspagina’s in de zoekmachines.

 

Bezoek de website voor meer informatie : https://ralfvanveen.com