Het ondernemers verbond
Image default
Boekhouding

Administratie Assen

Bij het bijhouden van de administratie in Assen komt heel wat kijken. Zeker als u zelfstandig ondernemer bent in Assen en omgeving wordt het al snel een ondoorzichtig verhaal als het gaat om administratie. Administratie betekent: alle gegevens over uw situatie die u op papier (ook kladaantekeningen) of elektronisch (bijvoorbeeld met de computer) vastlegt. Een goed opgezette en overzichtelijke administratie is ook voor ondernemers belangrijk. Niet alleen om aan uw wettelijke verplichtingen te voldoen, maar ook voor uw bedrijfsvoering.

In de regio Assen kan uw administratie feilloos op orde worden gebracht. Assen is een plaats waar veel ondernemers maar ook veel particulieren gebruikmaken van de diensten van een administratiekantoor. U kunt hierbij denken aan de loonadministratie, belastingaangiftes, jaarcijfers, balans opmaken etc. Ook om te sparren over de toekomstplannen van uw bedrijf is een administratiekantoor in Assen geschikt. Hier wordt niet alleen veel werk uit handen genomen, ook staat u sterker als u weet wat de eventuele mogelijkheden zijn voor u en uw bedrijf.

Belang van een goede administratie

Het is zeer belangrijk om een goede administratie op te zetten en bij te houden, bij voorkeur digitaal. Dit geldt voor zowel particulieren als ondernemers. Niet alleen omdat u als ondernemer wettelijk verplicht bent om een goede administratie bij te houden en te bewaren voor de belastingdienst. Het helpt u ook om op tijd nieuwe ontwikkelingen te voorzien, daarop in te spelen en op het juiste moment de juiste beslissingen te nemen. Met een goede administratie legt u vast wat er in uw onderneming gebeurt en houdt u overzicht. Het is dan ook veel gemakkelijker om uw aangifte in te vullen.

Als ondernemer bent u wettelijk verplicht een goede administratie bij te houden en te bewaren die is afgestemd op de aard van uw bedrijf. Begin daarom meteen met het opzetten van een administratie, zelfs als uw onderneming nog niet eens van start is gegaan. Nog beter is het om uw administratie in Assen en omgeving uit te besteden. Zo weet u zeker dat alles goed gebeurt en veilig wordt bewaard.

Voor uw bedrijfsvoering

Met een goed bijgehouden administratie hebt u snel de beschikking over de cijfers en resultaten van uw onderneming om inzicht te krijgen in uw kosten, uw omzet en uw winst. Aan de hand hiervan kunt u inspelen op ontwikkelingen en uw activiteiten eventueel bijstellen. Administratie in Assen kan een belangrijke bijdrage leveren voor een gezonde bedrijfsvoering!

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.oostrawevers.nl/specialisme/administraties/