Het ondernemers verbond
Image default
Boekhouding

De nodige administratie laat u over aan de boekhoudexperts

De boekhouding zal naast uw huidige werkzaamheden helaas ook bijgehouden moeten worden. Mocht u hier de tijd niet voor hebben, of te weinig ervaring in hebben, dan kunt u dit ook over laten aan een boekhoudkantoor. Uw administratie, jaarrekeningen en belastingaangifte worden dan voor u gedaan. Zo heeft u meer tijd over om u te richten op de reguliere werkzaamheden van uw onderneming. Neem vrijblijvend contact op met een erkend boekhoudkantoor om de diensten te bespreken. Boekhoudkantoren bieden administratieve werkzaamheden om uw onderneming gemakkelijker en vooral overzichtelijker te maken. Doet u de administratie liever zelf? Dan zijn er ook verschillende opties in boekhoudprogramma’s.

Wat kan een boekhoudkantoor voor uw bedrijf betekenen?

De administratie is een verplicht onderdeel van uw onderneming. Al deze administratie zult u nodig hebben voor uw aangifte inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en btw-aangifte. Deze administratie is ook gunstig om de groei van uw onderneming te zien stijgen. Een boekhouder neemt uw administratie voor een groot gedeelte uit handen. Dit wordt voornamelijk gedaan in een online boekhoudpakket die gekoppeld is aan uw bank. Het boekhoudkantoor ontvangt zo uw bankafschriften om dit gelijk te verwerken in de nodige administratie. Omdat dit geheel online gebeurt kunt u altijd meekijken en factureren via het online boekhoudpakket van het kantoor. Een vertrouwd boekhoudkantoor biedt u zekerheid in uw administratie zodat u meer tijd heeft in het ondernemen.

Vertrouw uw boekhouding zzp toe aan een professioneel boekhoudkantoor

Als zelfstandig ondernemer zult u hoogstwaarschijnlijk uw handen vol hebben. Laat boekhouding zzp daarom over aan een boekhoudkantoor. Het is als zzp’er niet verplicht om een jaarrekening op te stellen. Mocht u een financiering of hypotheek aan willen vragen kan het voorkomen dat u toch een jaarrekening nodig heeft. Een geldige boekhouding is voor iedere onderneming verplicht. Uw bankafschriften moet u kunnen verantwoorden met bijgehouden facturen van uw klanten. Als zzp’er wordt meestal gebruik gemaakt van een boekhoudprogramma. Mocht u geen ervaring hebben in het bijhouden van uw administratie dan kunt u het altijd over laten aan een boekhouder.

Op zoek naar een erkend boekhoudkantoor?

Laat de nodige administratie over aan een erkend boekhoudkantoor in uw regio. Zowel voor een beginnend ondernemer als ervaren ondernemer is dit enorm gunstig en vooral ook van belang. Want met de administratieve werkzaamheden uit handen genomen kunt u zich 100% richten op uw onderneming. Dit is vooral gunstig voor de zzp’ers omdat zij die tijd echt nodig zullen hebben. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met een erkend boekhoudkantoor en vraag na wat zij u kunnen bieden. Vele bedrijven waren u al voor en maken maar al te graag gebruik van de uitbestede administratieve werkzaamheden.

Bezoek de website voor meer informatie :