Het ondernemers verbond
Image default
Boekhouding

Kosten administratieprogramma

Wie wil nou niet makkelijk zijn uitgaven kunnen bijhouden in een administratieprogramma? Het is makkelijk en heel handig. Zonder veel te doen krijg je een overzicht van je inkomen en uitgaven. Veel particulieren denken er niet eens aan omdat ze denken dat het te duur is en dat het voor bedrijven is bedoeld.

Particulieren administratieprogramma

Het is waar dat bedrijven gebruik maken van administratieprogramma en sommige hiervan zijn ook duur. Er bestaan alhoewel ook diverse administratieprogramma voor particulieren en deze zijn zeker niet duur. Voor 12 euro per jaar heb je al een goede administratieprogramma. Het komt dus neer op 1 euro per maand. Voor een administratieprogramma is dit spotgoedkoop.

Gebruiken

Je kunt bij verschillende bedrijven een administratieprogramma kopen en dit doe je op hun website. Nadat de betaling voldaan is krijg je toegang tot de website. Je kunt dan bankafschriften erin zetten en aan de hand daarvan word alles automatisch gedaan. Het administratieprogramma verdeeld je uitgaven onder verschillende rubrieken. Als het administratieprogramma een uitgave niet herkend kun je zelf aangeven wat voor uitgave het was en de volgende keer word het in dezelfde rubriek geplaatst. Zo krijg je snel een overzicht van je financiële situatie.

Bezoek de website voor meer informatie :