Het ondernemers verbond
Image default
Ondernemen

Ondernemingsplan laten schrijven door een kantoor

De startende ondernemer en zijn business plan

Een ondernemingsplan is nodig voor de startende ondernemer als hij financiering aanvraagt bij de bank, Qredits, crowdfundpartijen of investeerders. Het is zowel voor de startende ondernemers als voor de financier belangrijk: hij heeft onderzoek gedaan naar de markt, zijn mogelijkheden, kent zijn concurrenten en de zwaktes en sterktes van zijn concept.

Het Ondernemingsplan overlaten aan een expert

Uiiteraard heeft de starter het druk genoeg met alle aanloopzaken waaronder acquisitie, netwerken, bezoeken van handelsbeurzen, offertes opvragen etc. Er is dan vaak geen tijd om research te verrichten naar de markt of andere analyses. Dit hoeft echter geen probleem te zijn, wij als kleinschalig kantoor kunnen uw ondernemingsplan op maat schrijven.

Bedrijfsplan-schrijven.nl biedt dit als gespecialiseerd kantoor voor de starter. Wij schrijven reeds 14 jaar ondernemingsplannen op maat naar de wens van de startende ondernemer en financiers.

De inhoud van het ondernemingsplan bestaat onder andere uit marktonderzoek, SWOT-analyse, concurrentie- analyse,  exploitatie- en liquiditeitsbegrotingen en balansen. Darnaast verstrekken wij ook advies tijdens het traject. Alle theorie in het plan is gebackedup met bronnen volgens de APA-methodiek. Tevens worden ook de te behalen omzetten met marktonderzoek berekend. Hierdoor scoren we op elk punt bij de financier.

Onze begeleiding

Is er geen eigen vermogen dan is het toch nog mogelijk om het ondernemingsplan in te dienen bij Qredits, crowdfunders of kleinere kantoren. Wij begeleiden u daarbij, net zolang totdat u gefinancierd geraakt.

Wij kennen van elke partij de specifieke wensen en eisen aan een rapport. Mocht uw makelaar een bedrijfsplan willen inzien dan kunnen we ook voor hem of haar het plan opstellen. Bij makelaars scoren wij altijd. Met ons business plan kan dus bijna altijd het pand worden gehuurd of gekocht, tenzij er kapers op de kust zijn.

Advies

Ook voor advies kunt u bij ons terecht zodat u verder kunt met ondernemen. Uw gewonnen tijd kan zodoende beter gebruikt worden. Bel of mail ons nu voor een afspraak of meer advies.

 

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.bedrijfsplan-schrijven.nl