Het ondernemers verbond
Image default
Ondernemen

Vragen over huurrecht? Ga eens naar Advocaat Bussum

U heeft een woning en wilt deze gaan verhuren, dan dient u er ten alle tijden goed rekening mee te houden dat u dit doet volgens de wet. Er zijn namelijk tal van regels van toepassing op het verhuren van uw woning of appartement. En we begrijpen best dat u als ondernemer, projectontwikkelaar of belegger goed geïnformeerd wilt zijn. Op het moment u namelijk enkele regels niet goed in een contract heeft staan kan dit namelijk lijden tot vervende en ongewenste situaties met uw huurder. Om dit voor te zijn raden wij u aan om eens contact op te nemen met een advocaat in Bussum. Dit kantoor is namelijk volledig gespecialiseerd in huurrecht. Na al duizenden huurovereenkomsten te hebben opgemaakt en bemiddeld te hebben bij verschillende conflicten kennen wij het huurrecht als onze broekzak.

Waarom is het zo belangrijk?

Doordat huurders erg veel rechten hebben is het belangrijk uzelf goed in te dekken. Op deze manier voorkomt u namelijk problemen op het moment u een conflict krijgt met de huurder. Het gebeurt namelijk meer dan eens dat huurders zich niet aan de afspraken houden of dat betalingen niet worden voldaan. Hier kunt u dan erg veel schade van ondervinden. Dit is natuurlijk niet wat u wilt als belegger. U wilt namelijk een goed rendement en geen verdere problemen ondervinden. Door een goed contract op te stellen zorgt u ervoor dat u dit voorkomt en dat u zorgeloos uw woning kunt verhuren.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen. Bekijk dan onze website en neem eenvoudig contact op. U kunt bij ons altijd een vrijblijvende kennismaking plannen. Op deze manier weet u wat wij voor u zouden kunnen betekenen.

 

 

 

 

 Bezoek de website voor meer informatie :