Het ondernemers verbond
Image default
Woning en Tuin

Taxatie huis via taxatieveilingen.nl

Laatst zocht ik op taxatie huis en kwam ik op de website van Taxatieveilingen terecht. Dit is een online bieders website waarbij je kan bieden op de dienst van een taxateur. Deze dienst is niet goedkoop maar wel verplicht. Want je mag zonder je huis te laten taxeren, niet je huis in de verkoop zetten. Ik wil graag mijn  huis gaan verkopen omdat ik ga emigreren naar Canada. Ik ga samen met mijn vrouw een camping runnen en willen nu ons huis verkopen, en dat moet zo min mogelijk kosten. Dus ik ging zoeken en kwam die, voor mij nog onbekende systeem tegen. Lees in deze blog iets over de kosten van een taxateur en mijn ervaringen met taxatieveilingen.nl.

Kosten taxatie huis

De kosten voor taxatie huis hangt af van de getaxeerde waarde van het huis. Dit ligt normaal gesproken op 1,85 promiel (0,185 %), Maar tegenwoordig zijn er ook taxateurs die het doen voor een vaste prijs of bedrag. Wanneer een huis dan bijvoorbeeld mega veel waard is, is dat wellicht goedkoper. Het is dan goedkoper als je een vast bedrag betaald dan 0,185%. Maar wanneer je verwacht dat het taxatie huis bedrag niet hoog uitkomt is het meestal voordeliger als je kiest voor 0,185% van de getaxeerde waarde.

Ervaringen

Bin taxatieveilingen heb ik mijn taxatie huis aangemeld en kon ik gaan bieden op een taxateur. Ik heb dan misschien niet een huis van veel waarde, maar wilde toch wel even weten of ik goedkoper uit kon zijn als ik op een taxateur zou gaan bieden. En dat was ik! Ik heb nu mijn huis laten taxeren en kan nu mijn droom om te emigreren naar Canada in vervulling gaan brengen.

Wil jij ook taxatie huis laten taxeren? Neem dan eens een kijkje op taxatieveilingen.nl en kijk of het ook iets voor jou is!

Bezoek de website voor meer informatie :