Het ondernemers verbond
Image default
Dienstverlening

Cadeau Afscheid groep 8

Laatst ging ik zoeken naar een cadeau voor de leraar met als reden: afscheid groep 8. Mijn zoon zit op dit moment in groep 8 en zit in de afrondende fase van het school jaar. De Cito-toets is bijna achter de rug en dan kan mijn zoon zich eindelijk gaan focussen op de grotere school. Als mijn zoon zijn best blijft doen en de Cito-toets naar goede tevredenheid van de meester maakt dan gaat hij naar alle waarschijnlijkheid naar de HAVO. Daar heeft hij het hele schooljaar voor moeten knokken en door alle hulp die hij heeft gekregen van de meester gaat dit waarschijnlijk ook wel lukken. Omdat de meester zich zo goed heeft ingezet voor alle leraren hebben we besloten (we: alle ouders) dat we de meester wel een super leuk, origineel en onvergetelijk cadeau moeten geven voor afscheid groep 8.

Zoeken cadeau omtrent afscheid groep 8

Voor het afscheid groep 8 moeten we dus opzoek gaan naar een onvergetelijk cadeau voor de meester van mijn zoon en alle klasgenoten van hem.  Ik ben samen met een paar moeders gaan zoeken op internet en we waren er al snel uit. Dit komt omdat we de website van Jilster tegen kwamen en zij hebben een super leuk idee! Het idee daar is, is dat je een tijdschrift maakt, elke leerling maakt hierin één pagina. En er worden een paar pagina’s over bepaalde speciale herinneringen gemaakt. Iedere leerling kan zijn of haar steentje bijdragen in het maken van het tijdschrift. En niet alleen de leraar krijgt deze. Nee! Ook de leerlingen ontvangen een exemplaar.

Ben jij ook opzoek naar een leuk idee voor afscheid groep 8, waar alle leerlingen hun steentje aan kunnen bijdragen? Kijk dan eens op jilster.nl/afscheid-groep-8. Hierop staat nog veel meer informatie die voor jou en je kind van belang kunnen zijn wanneer je een cadeau wilt gaan kiezen voor afscheid groep 8.

Bezoek de website voor meer informatie :