Het ondernemers verbond
Image default
Dienstverlening

Door wie proefschrift drukken?

Het proefschrift drukken heb ik laten doen door Proefschriftenprinten.nl. En hen kan ik zeker aanbevelen! De pluspunten waarom ik voor hen heb gekozen, en die ook zijn uitgekomen, zal ik later in dit artikel bespreken. Ik ben op hen gekomen omdat ik aan een aantal mensen die vorig jaar hun proefschrift hebben laten drukken, gevraagd heb bij welke drukkerij ze dat hebben laten doen. Sommigen waren tevreden over die drukkers en zouden dat zo weer door hen laten doen. Anderen bevolen aan het door hen genoemde bedrijf niet te kiezen. Maar meestal hoorde ik Proefschriftenprinten.nl. En daar vele lovende verhalen over!

Proefschrift drukken

Voor het proefschrift drukken ben ik dan ook naar de website van Proefschriftenprinten.nl toe gegaan. En daar las ik nog meerdere positieve recensies over hen! Veel terugkomende punten waren onder andere dat het contact heel erg persoonlijk was. En een heel snelle levering. Daarbij komt ook nog dat zij gratis de omslag van jouw proefschrift kunnen gaan ontwerpen. Ideaal! Want de allereerste indruk moet natuurlijk goed zijn. En door middel van een mooie omslag is dat natuurlijk hartstikke handig. Ik heb hen dan ook die opdracht gegeven, naast het drukken van mijn proefschrift natuurlijk.

Printservice Ede

En een paar dagen later werd er al een pakketje van hen afgeleverd! In de tussentijd heb ik nog contact gehad met een van de ontwerpers over de omslag. En krijg ik alvast te zien hoe het er ongeveer uit ging zien. En dat vond ik hartstikke mooi! Ik bekeek de gedrukte proefschriften dan ook snel. En ze zagen er prachtig uit! Ook de kwaliteit van het briefpapier bleek heel erg goed en stevig te zijn. Binnenkort kan ik dus beginnen met het uitdelen van mijn proefschrift. Maar uiteraard behoud ik een exemplaar voor mijzelf.

Bezoek de website voor meer informatie :