Het ondernemers verbond
Image default
Bedrijfsvoering

Nordmann kerstboom

De Nordmann is verruit de beste geschikt om als kerstboom in huis te halen. Daarnaast heb je nog de Fijnspar en Zilverspar die het goed doen. Steeds meer grote bedrijven bieden rond kerst spotgoedkope kerstbomen aan. Veel Nederlanders (blijven immers Nederlanders) maken hier gebruik van. Maar doe je er altijd wel goed aan om een goedkope boom te kopen? Het antwoord is nee. Verruil de Nordmann niet in voor de bouwmarkt kerstboom. In dit artikel alles over de beste kerstboom de Nordmann en echte kerstboom bestellen.

 

Los van het feit dat goedkope bomen geen gezicht zijn en dat je vaak een naaldenstruik in huis haalt heb je er ook een stuk minder plezier van. Bouwmarkt kerstbomen verliezen veel sneller hun naalden dan de Nordmann. Een Nordmann is wel gevormd en loopt mooi van breed naar spits. Je kan hem na kerst zelf in de tuin planten en hem de kerst erna weer eruit halen.

 

Een Nordmann is de icoonischee kerstboom zoals we hem allemaal kennen. De bomen worden eigenlijk overal op de Noodelijke helft van Europa gekweekt. De beste Nordmann kerstbomen komen uit Denemarken. Het merk Flora Danica is het meest bekend en staat al sinds jaar en dag voor kwaliteit.

 

Doordat de goede speciaalzaken worden verdrongen door de bouwmarkten is het moeilijk om een goede Nordmann kerstboom in huis te halen.Ten tweede moet je een boom nooit zelf in de auto vervoeren. Als je de kerstboom in een personenauto (niet gekoeld, inelkaar gepropt) vervoert krijgt de boom z’n klap dat hij veel eerder zijn naalden verliest. Ook kan het vervoer de vorm aantasten.

 

Om een speciale planten vervoerder je Nordmann kerstboom te laten ophalen ook z’n gedoe. Daarom zijn kerstboomverkopers om internet de oplossing. Als je je kerstboom op sites als kerstboombesteld.nl koopt brengen zijn hem met speciaal vervoer thuis. En doordat ze duizenden adressen per dag doen is de bezorging goedkoper dan wanneer je zelf met de auto naar de bouwmarkt gaat.

 

Kerstboombesteld.nl levert naast Nordmann bomen ook een prima Fijnspar of Zilverspar. Het is door het gemak dat dit soort sites groeien. Je hoeft zelf namelijk niet meer de deur uit om een goede kwaliteit Nordmann in huis te halen. De bomen beschikken over het Flora Danica keurmerk hierdoor ben je verzekerd van de goede vorm en naaldbehoud. Dit maakt ook dat het eeuwige uitzoeken tot het verleden hoort.

 

Mijn advies is dan ook dat als je kwaliteit kerstboom wilt deze online te bestellen. Let wel goed op de maat die je selecteert. Meet eerst goed of de maat die je wilt ook daadwerkelijk past op de plek die je in gedachten had. Het gebeurt vaak genoeg dat de plek kleiner is dan verwacht en je met een enorme Nordmann kerstboom zit. Een kleine boom kan ook prima de kerstsfeer in huis creëren.

 

Bestel de kerstboom zo vroeg mogelijk dan voorkom je dat jou kerstboom straks uitverkocht is.Kies dit jaar voor kwaliteit boven een goedekope aankoopsprijs. Zoveel maken die paar euro meer voor een kerstboom ook weer niet uit je koopt hem slechts 1 keer per jaar.

 

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.kerstboombesteld.nl