Het ondernemers verbond
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat een aangenaam hotelinterieur ontwerpen door professionals

Het interieur van een hotel heeft een directe invloed op de ervaring van de gasten. Als het hotelinterieur erin slaagt om de ‘rest & digest’-reactie te triggeren in het zenuwstelsel van de klanten, dan is de kans op een positieve ervaring veel groter. Dit effect ontstaat doordat aspecten gebruikt worden die de gasten het gevoel geven in een bekende omgeving te zijn. Dat is natuurlijk voor elke doelgroep net anders. Daarom is het belangrijk om de juiste stijl te ontwikkelen voor het interieur van uw hotel.

Persoonlijke voorkeur is een goed beginpunt

Het is binnen elke stijl mogelijk om een aangenaam hotelinterieur te ontwikkelen. De truc is om gebruik te maken van een slimme combinatie aan hotelmeubels, inrichting en details. Het doel is eigenlijk altijd om indruk te maken zonder de gasten af te schrikken. Als de vertrekken goed op elkaar aansluiten en over de juiste details beschikken, voelen de meeste mensen zich er op hun gemak, zelfs als de gebruikte stijl niet hun voorkeur heeft.

Een combinatie van unieke persoonlijke stijl en de nieuwste trends

Hotelinterieur is onderhevig aan trends. Als u een nieuw hotel opent, wilt u natuurlijk dat alles helemaal up-to-date is. Dat kan geregeld worden als u de hulp van Sutherland Design inschakelt. Dit bedrijf uit Sittard is gespecialiseerd in het ontwerpen van een unieke stijl die de nieuwste trends integreert en past bij uw doelgroep. Ook als uw bestaande hotel aan vernieuwing toe is, kunt u bij hen terecht.

Foutloze planning en ‘turnkey’ oplevering

Het voordeel van een samenwerkingsverband met Sutherland Design uit Sittard is dat ze u al het werk uit handen nemen. Na een initieel gesprek waarin uw voorkeuren en doelgroep worden vastgesteld, zorgen ze voor een duidelijke planning. Ze werken met oog voor detail, waardoor de vertrekken helemaal verzorgd worden opgeleverd. U kunt dezelfde dag nog gasten ontvangen. 

https://www.sutherlanddesign.nl/