Het ondernemers verbond
Image default
Groothandel

Uw PET-fles of media-fles bestelt u bij dit bedrijf

Heeft u een product, zoals een shampoo of voedingsmiddel, dat in een PET-fles of media-fles verkocht gaat worden? Dan is PET Power uw professionele partner. Dit bedrijf zorgt voor een stabiele en continue kwaliteit van uw PET-fles, media-fles of pot. Uw verpakking wordt in een geavanceerde productieomgeving gemaakt waardoor de medewerkers in staat zijn om aan vrijwel al uw wensen te voldoen. Ook tijdens de selectie, aankoop, inspectie en het gebruik van grond- en hulpstoffen komt het optimale werkproces terug. Leveranciers worden bijvoorbeeld regelmatig beoordeeld. U bent dus als opdrachtgever verzekerd van de beste materialen en een ontwerp dat helemaal aan uw wensen voldoet.

Een groot aanbod aan PET-verpakkingen

Bent u op zoek naar een PET-fles, zoals een media-fles? Bekijk dan het ruime aanbod in de online configurator op de website van PET Power. Er zijn ontzettend veel designs om uit te kiezen, maar mocht u speciale wensen hebben, helpt dit bedrijf u ook verder. U krijgt altijd een stijlvolle, functionele en veilige verpakking in handen. De medewerkers kunnen u zelfs helpen bij het ontwerp en verwerken uw wensen hierin. PET Power ontzorgt u zo veel mogelijk. Dus, werkt u in de voedings-, huishoudelijke-, farmaceutische,-, cosmetische- of chemische industrie en heeft u een PET-fles of media-fles nodig? Dan neemt u contact op met dit professionele bedrijf.

Ontdek de one-stop-shop service

Zoals al eerder is aangegeven werkt PET Power van begin tot eind voor u. Dit wordt ook wel de one-stop-shop service waar zij uitermate goed in zijn. Zij begrijpen namelijk dat de verpakking uw visitekaartje in het winkelschap is. U maakt dus optimaal gebruik van diensten zoals het maken van sluitingen, decoraties en sleeves. U heeft ruime keuze en stelt de mooiste en veiligste PET-fles of media-fles samen. Neem gemakkelijk contact op door de website te bekijken, hier vindt u namelijk alle contactgegevens.